bobbejaanland kortingscode

Tijdens de zomermaanden juli en augustus is het park open tot 19 uur. Zo kan je flink wat euro's besparen. Bezoek Pairi Daiza en dompel je onder in een wereld van cultuur, fauna en flora. Funcard, attracties Voorzieningen, in dit park vind je vooral veel familie-attracties, met.a. 32 aan de kassa. Eenmaal je online besteld hebt, wordt je abonnement naar je thuis gestuurd. Via een arrangement, heb je alles in én pakket én bespaar je ook nog eens. Je bezoekt er felgekleurde papegaaien en indrukwekkende roofvogels, maar ook tamarinaapjes, otters en luiaards. Neen, hiervoor hoef je niet helemaal naar Afrika te reizen.

Je kan je abonnement ook heel makkelijk online bestellen. We zetten de tarieven en mogelijkheden even voor jou op een rijtje: Individueel 1-dag ticket. Daarnaast kan je je ook inschrijven voor onze email alerts, zodat je een mailtje ontvangt wanneer er een nieuwe aanbieding verschijnt. Aan spijs en drank geen gebrek bij Pairi Daiza! Daarnaast valt er al wel eens een promotie te rapen, waardoor je weer enkele euro's kan besparen op je tickets. Eindigen doe je in La Cité des Immortels, waar China zijn schatten een voor een blootlegt. Ook voor dierentuinen, waterparken, speeltuinen en andere uitstapjes vind je hier de allerbeste kortingen en aanbiedingen van het moment. Ontdek de Afrikaanse Big Five in La Terre des Origines: de leeuw, de olifant, de buffel, de neushoorn en het luipaard.

Toch wel twee aardige achtbanen. Het park is 7 dagen op 7 te bezoeken en opent de deuren om 10 uur. Dit deel van het park situeert zich rond de toren van de voormalige abdij van Cambron. Ben je van plan om meerdere keren het park te bezoeken? Door de statische, hoge poorten treed je het park binnen en laat je het lawaai van de wereld ver achter. Voor de allerkleinsten is er dan weer de kinderboerderij. Plan je bezoek en bestel vooraf je Pairi Daiza tickets online. Zo kan je gerust met de auto gaan, want er is een grote parking waar meer dan.000 wagens kunnen parkeren. Niet alleen is zon abonnement gemakkelijk, je krijgt er nog extra voordelen mee, zoals extra korting op ingangstickets voor andere pretparken, waaronder Efteling, Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Bobbejaanland, etc. Wie vaak een pretpark, attractiepark of dierenpark bezoekt, is vaak beter af met een abonnement op én van die parken.

Bijenkorf kortingscode wonen, Bulbby kortingscode,