kortingsbon thermen bussloo

ik kan deze spa zonder aarzelen een plekje geven in mijn favoriete Top. Gasten kunnen bij, bussloo tegenwoordig ook deelnemen aan kailas, dat schijnt nieuw te zijn in Nederland. Met veel keus in verschillende soorten cabines, met naast de gebruikelijke soorten ook enkele bijzondere vari«teiten, zoals de elementensauna, de zoutkristalgrot, de romantische rozensauna, en diverse andere. En ze hebben nog meer fraaie baden, waaronder de zogeheten RondÂl. Het betere werk in, bussloo, gereviewed door Coenraad op, op eerste kerstdag ben ik voor het eerst naar. Ik heb er met veel plezier aan deelgenomen, en zal er graag nog eens voor terugkomen. Helaas bleek ik niet alle regeltjes te hebben gelezen en werd de cadeaubon voor entree die ik presenteerde geweigerd: entree op een feestdag is duurder dan normaal. Ik had ook graag een behandeling geprobeerd, maar wegens gekneusde ribben heb ik dat maar een keer overgeslagen.

Bussloo, vlakbij Apeldoorn op de Veluwe. Met de auto is het resort uitermate simpel te bereiken. Kom genieten bij én van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland! Of slapen in het Beste Hotel van Nederland! Voel jij je beter in badkleding?

En voor de diehards een duik in een wak om af te koelen op de Finse manier! Bussloo is een mooie, moderne thermen. Hulde voor deze flexibele opstelling! Opgietingen vind ik belangrijk, en die waren prima verzorgd - door meerdere mensen. Al met al heb ik een heerlijke dag gehad bij. Daarbij worden klankschalen, een gong en een geurige handdoek ingezet om een rustgevende, meditatieve ervaring te bieden. Met wegens de kerst enkele extraatjes, zoals een chocolaatje vooraf en een smoothie achteraf. Het aanbod is echter groot.

Paleis het loo kortingsbon
Naturalis kortingsbon
Tefal actie kortingsbonnen