sauna thermen zuidwolde aanbieding

Overzicht van overnachtingsmogelijkheden per sauna, tot 76 sauna korting, veel sauna aanbiedingen met hoge kortingen. Spaar automatisch punten met Jouw Extra Voordeelkaart!

Ik moet zeggen dat wij beide best wel kritisch zijn maar op deze locatie van Thermen Holiday hebben wij weinig op aan te merken, zeker nu de stoomcabine prachtig gerenoveerd. De temperatuur in deze sauna stijgt tot wel 90 graden Celsius. Heeft u onze 100 houtgestookte sauna al eens geprobeerd?

Playstation 4 pro aanbieding mediamarkt
Aanbieding kaartjes musical soldaat van oranje

Deze unieke ervaring kunt u niet laten schieten! Ideaal voor de beginnende sauna liefhebber. Hierdoor is de luchtcirculatie prettig en bezorgt u een unieke zuurstofrijke ervaring. Liefhebbers van een echt hete sauna zijn hier op hun plek. Het personeel is uiterst vriendelijk en gastvrij. Nu inschrijven, overnachting Sauna Thermen Zuidwolde, wil je na een dagje Sauna Thermen Zuidwolde nog niet naar huis en graag in de buurt blijven slapen? Hieronder vindt je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Sauna Thermen Zuidwolde. Sauna Thermen Zuidwolde, een saunabezoek is niet alleen om heerlijk te ontspannen en ideaal om je gedachten los te laten, maar heeft ook een reinigend effect op uw lichaam. Voor 19,95 gratis shopper cadeau!

Wees welkom bij, sauna Thermen Zuidwolde.
Sauna, beauty en wellnessproducten.
Sauna entree 12,50 bij een behandeling van 50 minuten.
Daarom gaat dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje.
Lekker chillen in je blote billen!