rondvaart leiden aanbieding

15:00 15:30 16:00 uur. Een ervaren schipper vertelt u op een leuke wijze over de pracht en praal van het Leidse verleden. Een Rondvaart Leiden voert u in een uur langs de mooiste bezienswaardigheden in de historische binnenstad. Afhankelijk van het weer zijn de boten open of overdekt. Dagen: Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Onderweg kom je van alles te weten over de stad.

Koop online je ticket voor een rondvaart in Leiden. U vaart met een stijlvolle open boot door de schilderachtige grachten en langs de groene singels van Oudt Leyden. Vaartijden Rondvaart Leiden, de rondvaartboten varen dagelijks vanaf de vaste vertreklocatie in het centrum van Leiden. Bekijk vanaf je comfortabele stoel in deze rondvaartboot hoe de schitterende kleuren van Leiden veranderen in een middeleeuws schilderij. Als je online je ticket koopt kan je je ticket op je mobiele telefoon laten zien en vervolgens gelijk de volgende boot nemen.

Aanbieding sauna oase nederasselt
Duo massage aanbieding amsterdam
Ah xl wijn aanbieding
Aanbieding wildsland kortingsbon

Voor meer informatie bel. Dit is een ontspannen culturele rondvaart, die je tal van prachtige perspectieven biedt voor het maken van de mooiste fotos! De talen die gesproken worden zijn Nederlands Engels Duits Frans Grieks. Home dagje Uit varen in korting op philips hue Nederland rondvaart / Rondvaart Leiden prijzen, vaartijden, parkeren. Meer informatie over parkeren in leiden vind je hier.

Rondvaart leiden aanbieding
rondvaart leiden aanbieding