aanbieding parc asterix

niet op een eventuele hotelovernachting bij het park. Ticket geldig voor elke dag van het seizoen volgens de openingskalender van het Park, behalve op 13, 20, 27, 30 en 31 oktober en 1, 2 en 3 november 2018. Bovendien betaal je geen extra kosten, zoals reaerveringskosten! Familieticket kinderen: 35 euro. Pretparken Frankrijk, parc Asterix, home pretparken pretparken Frankrijk » Parc Asterix, parc Astérix is het themapark over de welbekende cartoonfiguren Asterix en Obelix.

Aanbieding parc asterix
aanbieding parc asterix

Én begeleider per persoon met beperkte mobiliteit kan profiteren van het verlaagde tarief (aanbieding voorbehouden aan individuele kaartjes en niet geldig voor Seizoensabonnementen). Vol tarief 49 41, seizoensabonnement 104 94, gezinstarief * 46 37, personen met beperkte mobiliteit* 39 34, begeleider opeenvolgende dagen 92 72, kaartje voor een halve dag vanaf 14 uur, parkeren (auto 12/ dag. Asterix de Gallir en zijn vrienden, de rebelende Gallirs, die de strijd tegen de Romeinen niet kunnen overwinnen. Vanaf.00, parc Asterix is gebaseerd op de avonturen van het stripreeks.

Ponypark slagharen aanbiedingen met pony kopen, Miele wasmachine aanbieding mediamarkt,

Jaarabonnement voor kinderen: 89 euro. Het park bestaat niet alleen uit een pretpark, maar ook uit een themahotel. De coasterliefhebbers hebben keuze tussen Goudurix (de 7-looper de houten top achtbaan Tonnerre de Zeus en Trace du Hourra. . Attracties en shows van Parc Asterix. Zo kun je tijdens je bezoek aan het familiepark niet alleen een show met dolfijnen bewonderen, maar ook een stuntshow. Bekijk onze speciale aanbiedingen. Naast de zeven achtbanen, zijn er namelijk ook attracties voor jongere bezoekers te vinden op het terrein van Parc Asterix. Wil je meerdere dagen naar Parc Asterix, dan kun je in het bijbehorende hotel verblijven. Onze online aanbiedingen, koop tickets op, vermijd de wachtrijen bij de kassa en profiteer van uitzonderlijke tarieven, vanaf 38 voor volwassenen en speciale aanbiedingen! Je krijgt nu maar liefst 10 korting en hoeft bovendien niet in de wachtrij bij de kassa te gaan staan. Zo vind je op het terrein van het park onder andere zeven achtbanen, waaronder een 33 meter hoge achtbaan die een snelheid van 80 kilometer per uur bereikt. Voor een hotelovernachting bij Parc Asterix, dien je een arrangement met overnachting af te nemen (tegen meerprijs).