korting treinkaartjes hema

al moet je bij deze laatste twee wel een toeslag betalen. Geeft jou een kans om alsnog in contact te komen met medereizigers uit het openbaar vervoer (bus / trein /.d.). Niet te koop bij stationswinkels en andere vestigingen van Hema. Bij veel dagretours krijg je een leuke extra, zoals koffie, iets lekkers of een tijdschrift naar keuze.

Hoe kan ik de Hema trein dagretour verzilveren?
Reis een dag heen- en weer naar een bestemming naar keuze!
Hieronder treft u een aantal van de belangrijkste voorwaarden van deze Hema treinkaartjes actie.
Van Kruidvat treinkaartjes dat hema dagretours en van AH treinkaartjes tot Blokker acties.

Topshop kortingscode student
Rituals webshop kortingscode
Wnf korting corpus

Ontdek het nieuwe Walt Disney Studios park meer parijs. Hiervoor hoeft u enkel een treinreis te regelen middels een railrunner of Kids Vrij abonnement. De actieperiodes komen elk jaar redelijk overeen, waardoor u met de onderstaande gegevens een goede inschatting kunt maken van de komende Hema dagkaart actie. TIP: Kijk goed naar de geldigheid van de dagkaart die je koopt. Je krijgt dan de helft korting apple iphone van de ritprijs terug. Heeft je trein meer dan 60 minuten vertraging dan krijg je de volledige ritprijs teruggestort op je ov-chipkaart of rekening. Hiermee mogen kinderen tot 11 jaar de hele dag gratis met de trein, natuurlijk wel onder begeleiding van een volwassene. Voor slechts 25 bestelt u online een NS dagretour en een voucher museum, waarmee u naar én van de tien aangesloten musea kunt. De Hema treinkaartjes zijn te koop via de webshop en een vestiging bij u in de buurt (m.u.v.

Deze dagretours zijn vooral handig als je een verre treinreis maakt, bijvoorbeeld van Groningen naar Rotterdam of van Maastricht naar Amsterdam. Zo hoef je je geen zorgen te maken om parkeerplek en bijbehorende kosten en kun je onderweg je alvast inlezen in de tentoonstelling of artiest. Opzoek naar goedkope treinkaartjes van Hema? Spaar je ook nog eens parkeerkosten uit.