restaurant korting

dessertbord Voltaire10, vers fruit met sorbet7, moelleux van chocolade, vanille-ijs7. Voor bijeenkomsten, zakelijk en privé, kunt u terecht in onze zeven zalen, die elk een eigen uitstraling hebben. Nodig uw vrienden tot 14 dagen voor en 14 dagen na uw verjaardag bij ons, en geniet van een korting van.00 per persoon bij het menu all-in aan 51, 54 of 58, excl frisdranken en bieren en op reservatie Vanaf 12 personen dient.



restaurant korting

Bekijk snel ons assortiment voor flinke korting! Welkom in een etnische Indiaas restaurant, apeldoorn ervaring met buffet aanbieding in de Moonsky.

Ravioli met korting deliveroo rucola en pijnboompitten18, gratin van witloof, appel, brie en walnoten20. Kangoeroe stroganoff, gebakken krieltjes25, koolvishaasje met kikkererwten, knolselder en savooikool24. Vrijdagavond, zaterdag en zondag werken wij enkel in contanten, niet met kredietkaarten Abonneer u en blijf op de hoogte van onze nieuwe suggesties. Voor aanvullende wensen kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. Vul dan eenmalig onderstaand formuliertje. Voorgerechten, plateau Préféré (assortiment van alle onderstaande gerechtjes voor de hele tafel. Op elke hotelkamer kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet. Nagerechten, koude sabayon van Poire Williams met peren-ijs7. Carpaccio van Black Angus met crème van parmezaan, rucola13. Santorini Cadeaubon, wilt u uw vrienden ook blij maken met een heerlijk diner bij Restaurant Santorini? Kindergerechten, kip met appelmoes en frietjes12, al onze gerechten zijn beschikbaar in een aangepaste portie aan halve prijs.

Woudfennen korting, Oliemeulen korting kaartjes,