kortingsbon koffievergelijking

bestellen, welke prijs je wilt betalen, uit welk land de koffie moet komen en of het bijvoorbeeld cafenevrij moet zijn. Het leuke van deze webshop is dat je de mogelijkheid hebt om jouw voorkeuren ten aanzien van de koffie aan te geven. U kunt bij iedere bestelling kiezen om koffiepunten in te wisselen voor korting. per 1,00 besteding op ontvangt u 2 koffiepunten - bij besteding van 25,00 op ontvangt u dus 50 koffiepunten - inlevering van 100 koffiepunten is 1,00 korting bij een volgende aanschaf - iedere koffiepunt is dus 0,01 cent waard. De Nexpod Oro capsules zijn er in 5 smaken vanaf 1,99 per doosje (bij aanschaf van 3 stuks). Ben jij ook zon koffieleut? Toevallig ook een Nespresso apparaat? Koffievergelijk.5 van 10 op basis van 1081 gebruikersrecensies. Uw aantal koffiepunten worden bijgehouden in uw account.kortingsbon koffievergelijking

Ontvang nu 25 korting bij, koffievergelijk via.
Shop altijd met korting!
Koffievergelijk is een onafhankelijke koffiespeciaalzaak met zeer scherpe prijzen van A-merken op Internet, waarbij uw klant naast koffie ook thee, producten.
Alle actuele februari 2019 acties, kortingscodes en aanbiedingen van.

Bekijk dan snel het overzicht voor een kortingscode Koffievergelijk. Dit kunt u doen in het winkelmandje. Ze zijn niet inwisselbaar tegen contanten. Bij iedere besteding op ontvangt u koffiepunten. Het is net een droom, maar jij kan deze laten uitkomen. Loop geen Koffievergelijk korting mis!

Dan zit je met deze korting Koffievergelijk nu wel heel goed. Laat het ons weten.