korting treinkaartjes enkele reis

is een vrij nieuw populair concept in Nederland. Geldig tijdens de daluren. Nu bij Albert Heijn NS Dagretour voor maar 20 euro, inclusief gratis warme drank snack van Bakker Bart. Klik prenatal kortingscodes hier voor de adressen. Je bespaart hierbij ongeveer 70 ten opzichte van een reguliere NS Dagkaart. In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig. Dit in tegenstelling tot een NS dagkaart waarmee je onbeperkt door heel Nederland mag reizen.

korting treinkaartjes enkele reis

Reizen kan met de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Print de bon en haal een Warme Drank en Appelflap voor 2,75. Wanneer je hierop anwb korting pampus klikt kom je op de pagina terecht waar je ze kunt verzilveren en je de e-treintickets kunt uitprinten. Er staat niet bij tot wanneer de bon geldig. Heeft geen enkele officile relatie met de Nederlandse Spoorwegen (NS) en maakt daar geen onderdeel van uit. Je dient de 3 tickets alleen te gebruiken in de verschillende maandenHOE HET werkt: Dagretour 1: november december 2018 Dagretour 2: januari feb. Vraag geheel gratis het couponboekje aan van de ns, met hierin allerlei bonnen voor eten voor de helft van de prijs. Verlopen, oV-dagkaart (trein, tram, metro en bus) voor.

De kaartjes zijn geldig in treinen van NS, Arriva, Breng,. Ideaal voor weekendje ldig tot en met. Verlopen 2 treinkaartjes (enkele reis) voor 12 per stuk gratis Storytel.