samsung galaxy s4 mini prijs los toestel

bieden had, lijkt de S6 wel een flinke sprong voorwaarts te gaan maken. Smart Switch is te gebruiken voor het overzetten van alle besturingssystemen. Daarnaast is het toestel voorzien van IP68 certificering dus stof en waterdicht voor 30 minuten en max.5m diep. Maar los van dit technisch interessante snufjes, zullen beide toestelversies grotendeels vergelijkbaar zijn. Toen Samsung de camera van de Galaxy S4 een 13 megapixel sensor meegaf, was de grens bereikt voor een camera zonder optische beeldstabilisatie (OIS).

Het resultaat: een interface die heel dicht tegen Googles kale Android interface aan ligt, en minstens net zo snel en soepel. 16 Megapixel camera met OIS. Android.0 Lollipop update voor de Galaxy S4 werpen we een blik vooruit, Een Galaxy S6 conceptafbeelding, gemaakt op basis van recente geruchten ( via de verwachtingen rond de Galaxy S6 zijn hooggespannen. Maak gebruik van Samsung Smart Switch.

QHD Super Amoled scherm, de Galaxy S4 en S5 hadden beiden gezelfde schermresolutie: 1920 x 1080 pixels. Zo vind jij snel de goedkoopste actie van Telfort, Vodafone, Tele2, KPN, of T-Mobile. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rond deze nieuwe Galaxy? Vermoedelijk krijgt ook de Galaxy S6 een 16 megapixel camera, maar dit keer wel met OIS. Wij luisteren naar uw wensen. Compact design, met het.7 inch super amoled scherm is de Samsung Galaxy A3 2017 makkelijk om overal mee naar toe te nemen en ligt het lekker in de hand. Je weet bever kortingskaart wel, met dat oneindig hoge contrast en zwart dat echt als zwart wordt weergegeven. En wel in tweevoud. Bovendien update je met Smart Switch ook de software van je toestel en maak je meteen een back-up. Mits de geruchten kloppen uiteraard. Al bijna 10 jaar vergelijk je bij ons meer dan 20 webwinkels voor de leukste Simonly aanbiedingen met de Galaxy S7, S7 Edge, S6, Edge, S5 Neo en S5 (mini)deals! In afwachting van.

Daarbij komen nog berichten over draadloos opladen, wat het toestel standaard zonder extra accessoires zou kunnen, een vingerscanner die veel beter werkt dan die van Galaxy S5, en mogelijk zelfs stereo speakers aan de voorzijde van het toestel. Metalen behuizing, in de aanloop naar de onthulling van de Galaxy S4 werd er al gespeculeerd over een metalen behuizing, maar nu gaat het dan toch echt gebeuren: Samsung maakt een topmodel smartphone van aluminium.