ns spits 40 korting

zegt NS-woordvoerder Hessel Koster. Update september: De proef met het goedkope Dal Voordeel abonnement is afgelopen. Volwassenen betalen 50 euro per jaar voor een. Ongeveer honderd mensen kwamen donderdag naar het Mediapark in Hilversum om te figureren in het weerbericht van Piet Paulusma. Ook mogen de tieners drie vrienden met samenreiskorting meenemen.ns spits 40 korting

NS korting Ben je vaak in de trein te vinden?
Neem dan een Altijd Voordeel abonnement en krijg voor een lage prijs per maand altijd 40 procent korting op je treinreis.
Altijd buiten de spits met korting met de trein reizen?
Dat kan met het Dal Voordeel.
Voor slechts 50 euro per kaar krijg je een heel jaar lang in de daluren 40 korting op het volle tarief.

Sanitair webwinkel korting
Gamma bouwmarkt kortingsbonnen andere
30 korting ikea

Lees hier meer over de Dal Voordeel Keuzedagen. Het Dal Voordeel Jongeren-abonnement is de uitkomst van een reeks gesprekken die NS met tieners heeft gevoerd. Je moet, zoals altijd met de ov-chipkaart, per vervoerder in- en uitchecken. In het weekend en op zon- en feestdagen zijn er geen tijdsbeperkingen. Deze medereizigers hebben wel een ov-chipkaart nodig. Bovendien kun je ook drie medereizigers met korting meenemen. Tijdens de kerst- en zomervakantie biedt NS het NS Jongerentoer aan (voorheen Tienertoer). Als het aanslaat blijft het, en anders zullen we naar nieuwe mogelijkheden op zoek gaan. Na Lotto weekend miljonairs keert ng een televisieprogramma van weleer terug op de buis. Deze informatie is als service opgesteld door. Altijd buiten de spits met korting met de trein reizen? Onduidelijk is wanneer de vervoerders overeenstemming zullen bereiken.

Een overzicht van alle korting acties op NS treinkaartjes in februari 2019.
Goedkope treinkaartjes van.a.
Bakker Bart, Albert Heijn, hema, Kruidvat,.
Ben je tussen de 12 en 18 jaar?

Hificorner kortingscode nieuwsbrief
Libelle kortingscode slagharen
Vapiano kortingscode