nkc korting caravana

kade langs de Harlingertrekvaart in Leeuwarden (Coördinaten:.19834.77209). In april is het zover, dan vindt de NKC Camper Experience korting dierenpark emmen postcode loterij plaats. Dossier duurzaam camperen, dossier camperplaatsontwikkeling, goed gebruikt: hoe werkt een camperkeuring? Bezoekers van de stand maken kans op dagkaarten, door mee te doen aan de prijsvraag: petdiscount witjes verzendhuis kortingscode het raden van het gewicht van een formule-1-band. Elk jaar zijn er veel activiteiten op de Caravana te vinden.

nkc korting caravana

Voorziening voor water en elektra aanwezig. Sneaker district kortingsbon, all4fysio kortingscode, zalando korting bij 50 euro, drouwenerzand korting.00 uur. Bezoek ze op de Caravana 2018! Korting, gratis beursentree voor Camperverzekerd relaties: Camperverzekerd stelt via loting gratis entreekaarten (kaart is geldig voor én persoon op én beursdag naar keuze) beschikbaar voor verzekerden van hen die graag een bezoek willen brengen aan de Caravana.

De winnaars van de, nKC kampeerauto van het jaar verkiezing zijn bekend: De Pössl Summit 600 plus is de winnaar in de categorie buscamper. Nieuw op de beurs is het Europaplein, waar zon tweehonderd Europese campings zich adobe korting presenteren. Natuurlijk zijn de winnende modellen daar te zien en te bewonderen. Harlingertrekweg: (5 plaatsen) op zeer korte loopafstand van. Benieuwd naar deze partijen? Camperplaats Leeuwarden (12 plaatsen) op 6,5 km afstand van de Caravana in Leeuwarden. Voorziening voor water en elektra zijn aanwezig tegen meerprijs.