korting massage thermae 2000

Thermae 2000, maandag. Bij Thermae 2000 staat een gezond lichaam en leven centraal. Bekijk alle arrangementen van Thermae 2000.a. U heeft de keuze uit een ontspannende of stimulerende massage. Deze massage is op basis van sport/klassieke massagetechnieken.

korting massage thermae 2000

Daar voeren zij diverse ontspannen en actievere sessies in het warme thermale water zoals floating, aquafit en Thermae Motion. Wanneer u koorts heeft, wanneer uw spieren heel zwaar belast zijn. Hierbij komt u tot rust en worden uw spieren losgemaakt. De activiteiten in het wellness gedeelte worden begeleid en bezorgd door experts.

Strong br / br / Extra bij te boeken op locatie /strong Overnachting in het 4-sterrenhotel vlakbij de thermen in Valkenburg /p Badkledingdagen p Thermae 2000 heeft een aantal vaste badkledingdagen. Ook zijn er gedurende de hele dag diverse opgietingen in de opgietsauna. Thermae 2000 heeft onder andere een mooie rozensauna, eucalyptus sauna, een Finse sauna met sterrenhemel en infrarood sauna's. De opgietingen worden van traditioneel tot speciaal uitgevoerd. Bij een ontsteking of wond van de huid. 7 dagen 7- 2 dagen 2 dagen 58,50 61,50 64,50, effect van een wellnessmassage. Een overzicht vind je op de website van het wellnesscomplex. . Horecagelegenheden, bij Thermae 2000 kan je ook op het gebied van horeca alle kanten.