treinkaart actie blokker 2019

2-persoons NS dagretour voor een bestemming naar keuze. De tickets kunnen buiten de spits worden gebruikt waarbij op doordeweekse dagen kan worden gereisd voor.30 uur, tussen.00.00 uur en tussen.30.00 uur. Meer over de, actie van de Dag, trein Uitje (Februari 2019). In treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Hiermee kunt dolfinarium korting jumbo u een hele dag onbeperkt door Nederland reizen in de daluren of het weekend per trein, bus, tram en metro.

U kiest een traject naar keuze en ontvangt stapelkorting voor elke persoon extra. Door de populariteit waren de treintickets soms al snel uitverkocht, aan te raden is daarom om er tijdig bij te zijn.

Korting treinkaartjes hema
Kijkshop korting acties
Spotify actie ziggo

De treinkaartjes van Blokker worden meerdere periodes per jaar verkocht. Goedkope treinkaartjes in 2018 In Nederland liggen de prijzen van het openbaar vervoer erg hoog, waardoor het belangrijk is voor de treinreiziger om op de hoogte te zijn van de lopende kortingen op treinkaartjes. Meer over: NS Lentetoer! Primera Dagkaart (september 2017) Bestel van 04 september t/m 17 september 2017 een OV Dagkaart bij Primera. Meer over de Etos actie! Meer over: Hema treinkaartjes! Uiterste reisdatum is gesteld op Meer over: Primera dagkaart NS Zomertoer 14,50 In september samen op pad? Dal overnachten efteling korting Voordeel abonnement 29 In oktober en november 2017 bestelt u het Dal Voordeel abonnement voor slechts 29! 2-persoons Weekenddagkaart 32 Bestel van 19 februari t/m 04 maart de 2-persoons Weekenddagkaart voor 32 ( 16 per persoon) bij de Spoordeelwinkel.