blijdorp abonnement korting op andere parken

Onze zoon/dochter is net 3 geworden en heeft een abonnement nodig. Voordelig te combineren met, micropia, het enige microbenmuseum ter wereld. Neem dan contact met ons op via.

Op vertoon van je abonnement ontvang je 3,50 korting op parkeerkaarten. Aanschaf van uw abonnement ontvangen) te laten zien aan de kassa van het betreffende park. Met een jaarabonnement zie je de jonge, blijdorp -dieren opgroeien. Onbeperkt toegang tot Diergaarde, blijdorp ; 25 korting voor introducés (max.

Dit kunt u gemakkelijk online doorgeven via dit formulier. 5 kinderen 215,00 19,00, vanaf de derde volwassene vanaf 18 jaar 60,00 5,50, vanaf het zesde kind van 3 t/m 17 jaar 50,00 4,50. Ga met deze ontvangstbevestiging naar de kassa van artis om de artis-pas aan te laten maken. Hieronder vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen. 50 korting op toegang bij Diergaarde Blijdorp en Burgers Zoo en 25 korting op toegang bij wildlands, op vertoon van artis-lidmaatschapspas en betalingsbewijs. Maand, betaling, volwassene 83,00 7,50, volwassene met max. Bekijk de voorwaarden die verbonden zijn aan een artis-lidmaatschap 5 euro korting jumbo online en de veelgestelde vragen over lidmaatschappen.

Hoe kan ik de tussenliggende periode overbruggen? Maar het is meer dan een doorlopend toegangsbewijs voor Diergaarde Blijdorp. ZooParc Overloon 3,00 per persoon *Als u een abonnement heeft van artis,  Diergaarde Blijdorp of Koninklijke Burgers Zoo, dan krijgt u op vertoon van dit abonnement 50 korting op de twee andere dierentuinen hier genoemd. Heeft u een andere vraag over uw Blijdorp-abonnement?