intertoys korting lego world

én die jong en oud niet mogen missen en dat kortingscodes gabor is natuurlijk lego World. Lego World is de plek waar ieder kind de komende herfstvakantie wil zijn. Neem een lego-douche, in de herfstvakantie wordt de Jaarbeurs Utrecht met miljoenen lego-stenen (14.000 kilo om precies te zijn) letterlijk en figuurlijk omgetoverd tot een echt lego-paradijs. Stap in een wereld van levensgrote bouwwerken, bekende lego-personages, leuke attracties en veel, heel veel lego om jou en je kinderen een weekend zoet te houden. Community Updates, sinterklaas 2019 promotiecodes, lEGO Sinterklaas 2019 promotiecodes, lEGO promotiecodes. Er is namelijk een Intertoys winkel op lego World aanwezig. Ook dit jaar is het grootste lego evenement ter wereld te vinden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Lego World: Voor de echte fan. Facebook, Instagram of ons te volgen op, twitter! Zo kun je laten zien hoe goed je lego-bouwkunsten zijn (kids mogen helpen) en die grappige lego-films in een speciale bioscoop zien (leuk voor het hele gezin).

En uiteraard kun je ook lego kopen. Lego World is fashionette nl kortingscode het leukste dagje uit in de herfstvakantie! Als lego Club lid kun je kaartjes (max. Het is bijna zover! Kaartjes zijn verkrijgbaar via de site van lego World of aan de kassa. Lego World vind plaats van 18 t/m 24 oktober en duurt iedere dag van.00 uur 's-ochtends tot.00 uur 's-middags. Om alvast in de stemming te komen: lego World is het grootste lego-evenement ter wereld. In Jaarbeurs Utrecht kun je zeven dagen lang levensgrote lego bouwwerken bewonderen, meebouwen aan het langste lego treinspoor, Ninjago trucs oefenen, knutselen bij Friends en nog veel, veel meer! Vergeet ons dan niet te liken. Je vervelen is er dus niet bij! Daarnaast maak je bij ons kans op een geheel verzorgd VIP arrangement tijdens het. Want zeg nou zelf: wat is er leuker dan bouwen met lego-blokjes?

Parship kortingscode
Aktiesport korting
Jumbo kortingscode 2019 dagje uit