ns reizen met korting in juli en augustus

te plannen, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Dat betekent dat ze opnieuw moeten inchecken buiten de spits, waardoor ze het tweede deel van de reis het volle tarief betalen. Wilt u met korting naar Madame Tussauds?

Kruidvat Tijdschriften Aanbieding 2018 speed-sound Zalando Lounge kortingscode korting - februari 2019 Misterdesign kortingscode: 10 korting - Spydeals

Berlijn 39 Voordelig in oktober, november en december IC Berlijn Meer informatie Düsseldorf 20 Voordelig in oktober, november en december ICE International Meer informatie Frankfurt 39 Voordelig in oktober, november en december ICE International Meer informatie Keulen 20 Voordelig in oktober, november en december ICE. Tevens worden er workshops gegeven en wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste trends. Is dat dit jaar af geschaft? Een dagje ontspannen in de sauna, wandelen of op bezoek bij vrienden en familie. Zij waren onterecht veel geld kwijt, aldus een NS -woordvoerder tegenover rtlz. Met de OV Chipkaart kunt u gemakkelijk in- en uitchecken, maar madame tussauds en Amsterdam Dungeon zijn te voet ook uitstekend bereikbaar.

Daardoor zouden reizigers die buiten de spits van hun korting gebruik willen maken, lang moeten wachten op een overstapstation. Als voor u de middagspits niet geldt en circus renz international kortingsbon u dan met korting kunt reizen, heeft u waarschijnlijk een oud VDU en dan kunt u de hele dag voor 40 procent minder reizen in juli en augustus. Dit zijn: Van maandag tot en met vrijdag vanaf.00 uur Tijdens het weekend de hele dag In de maanden juli en augustus de hele dag Op een aantal feestdagen reist u.00 uur met korting. De, nS heeft de regels veranderd om een probleem van een andere groep op te lossen die juist met korting reist tijdens de spits. Lees OOK: Flixbus: sneller en goedkoper dan de NS, maar het loopt nog geen storm. Lees meer: Goedkope treinkaartjes in januari 2019. De Huishoudbeurs wordt dit jaar weer in de Amsterdam Rai georganiseerd in de periode van zaterdag 20 februari t/m 24 februari 2019. Lees meer: Aanbieding naar Madurodam Wilt u binnenkort met de trein naar Madurodam?