actie intratuin 20 korting

Intratuin. Het geeft een aardig beeld van wat de winkel jou te bieden heeft. Het is mogelijk om je tuin periodiek of 1 of 2 maal per jaar vakkundig te laten snoeien door onze medewerkers. Indien een plant, struik of boom binnen 6 maanden niet aanslaat, kun je deze met de kassabon en het etiket terugbrengen naar de winkel. Gardena, hartman, mega Ceramics, pokon, riverdale, royal Canin. Voorwaarden: -Geldig voor het gehele assortiment.u.v. Dit is echter niet nodig als men vervolgens alsnog in een andere bus stapt, omdat daar het. Ga met de waardebon naar een Intratuin winkel in Nederland en ontvang tot en met 20 september 2014 20 korting op 1 artikel naar keuze. Een product kan worden kortingscode blz nl nabesteld in de winkel zolang het op voorraad. Verlopen, alle kerstartikelen 40 korting, vanaf woensdag 26 december 2018 t/m zondag bij de Intratuin 40 korting op alle leen in de winkel! Toen ik keek.actie intratuin 20 korting

Intratuin en laat je gratis samen met jouw huisdier op de foto ze actie vindt niet plaats in, intratuin, zwolle,. 20 korting op alles bij, intratuin. Ik wil namelijk weten of er nog kleine lettertjes aan de actie verbonden zitten. Maar de 31e is er wel 20 korting dan?

Koop je (kerst)spullen extra voordelig op zaterdag 9 december met 20 korting op het gehele assortiment bij Intratuin. Read more m korting, horloges, sieraden en meer uit de collecties van merken als Cluse, Buddha to Buddha en Ted Baker. Korting op bepaalde producten (bijv. Zo heeft Intratuin jaarlijks diverse thematische koopavonden. Dankzij het online shoppen, hoef je de deur kortingscode made by mila niet eens uit om aankopen te doen.

actie intratuin 20 korting