spoorwegmuseum korting

euro heb je een dagretour vanaf een vertrekstation naar keuze naar het Spoorwegmuseum, inclusief toegang, Kinderen t/m 11 jaar betalen slechts. Museumkaarthouders betalen slechts 2,95 euro per persoon. Rail Rookies (kidsclub bibliotheek, rondleidingen, vacatures, openingstijden di t/m zo, 10 - 17u. Foto: (c) Spoorwegmuseum (door: m bereikbaarheid, wil je het Spoorwegmuseum met korting bezoeken? (c) Spoorwegmuseum, het enige museum in Nederland met een achtbaan. Dan is het handig om te weten hoe het museum bereikbaar. Dat begint al als je binnenkomt in het oude station Maliebaan, de entree van het museum.

In het Spoorwegmuseum in Utrecht leer je meer over dit vervoersmiddel. Neem dan eens een kijkje naar al onze andere aanbiedingen die hier te vinden zijn. Stalen Monsters, een achtbaan in een museum, dat is wel heel bijzonder. Ik kan me wel heel goed voorstellen dat het voor een kleine beurs kostbaar. Zo gaat dat in het hele Spoorwegmuseum, je kijkt hier niet naar saaie schilderijen, maar duikt zélf de geschiedenis van de spoorwegen. Voor je het weet raas je in volle vaart met de trein door de tijd.

Groupon is ook wel een goede site voor kortingskaartjes voor het Spoorwegmuseum. Op zoek naar een leuk museum voor jong en oud? Echt een aanrader voor wie er eens naar toe wil.

Lakedance kaarten korting
Prima donna bh korting
Korting vans schoenen
Centraal beheer korting meerdere verzekeringen