ns losse kaartjes korting

reishistorie, hoe druk het in de trein is en hoe stipt het traject in de laatste 3 maanden was. Kids Vrij (gratis, maar de kaart kost eenmalig 7,50) ook nog een goede optie, en mag ze ook in de spits gratis mee. Losse verf compleet kortingscode kaartjes kunnen besteld worden zonder een persoonlijk account en worden als e-ticket verstrekt. Icon, beste antwoord door Robert B 25 november 2017, 19:33, om (maximaal 3) andere personen met je mee te kunnen laten reizen met korting hoef je zelf nooit iets te doen, behalve een abonnement hebben natuurlijk. Meer informatie over de deur-tot-deurdiensten vind je op de pagina van. Verzending van treinkaartjes en persoonlijke OV-chipkaart. De Nederlandse Spoorwegen zijn al sinds 1937 verreweg de grootste en belangrijkste aanbieder van treinverkeer in Nederland. Daarnaast kun je op Twitter terecht voor vragen die over het algemeen binnen een kwartier worden beantwoord.

Wil je na vertraging geld terug vragen via een papieren formulier, dan dien je de volgende stappen te doorlopen: Vraag het formulier telefonisch of online aan of haal het formulier af bij een NS-balie. Traject Vrij (maand- of jaarabonnement oV Vrij (jaarabonnement zakelijke abonnementen: Dal Abonnement (jaarabonnement). Zo stonden wij bij de kaartautomaat, wilden een kaartje voor mijn dochter halen met 40 korting, was deze optie er niet bij de automaat. Nederlandse Spoorwegen app, nS heeft een aantal handige mobiele apps voor iOS en, android die het reizen per trein extra gemakkelijk maken.ns losse kaartjes korting

U koopt een Retour met korting via. U vult de reis en de naam van de reiziger in, en betaalt uw bestelling met ideal. Daarna downloadt en print u het e-ticket zelf. Met dit kaartje stapt u de trein.

Bel met de klantenservice voor een oplossing. Een uitdraai van mijn reisgegevens en het losse treinkaartje. Abonnementen met vrij reizen: Dal Vrij steps kortingsavond (jaarabonnement weekend Vrij (jaarabonnement altijd Vrij (maand- of jaarabonnement). Dat is geen probleem. Dit e-ticket kun je uitprinten en is geldig als vervoerbewijs voor de datum en het traject dat je aangevraagd hebt. Je e-ticket in de app is een geldig vervoersbewijs en vervangt het geprinte e-ticket. Ook als mobiel ticket.

Tgv korting, Studenten ov korting zomervakantie, Uitjes amsterdam korting, Sneakers nl kortingscode,