korting rodizio rotterdam

Ze serveren het beste vlees en vis op grote spiesen genaamd churrasco. Adem de levendige geur van de authentieke Braziliaanse keuken. U begint met een uitgebreid buffet. Draai dan het kaartje om naar de rode zijde. Openingstijden maandag 12:00 tot 00:00 dinsdag 12:00 tot 00:00 woensdag 12:00 tot 00:00 donderdag 12:00 tot 00:00 vrijdag 12:00 tot 00:00 zaterdag 12:00 tot 00:00 zondag 12:00 tot 00:00, rodizio Brazilian Grill Rotterdam. Het water zal u letterlijk in de mond lopen! Het buffet bestaat uit een selectie gemarineerde en gegrilde groenten, bijzondere kaassoorten en een variteit aan andere warme gerechten. Op de valreep, anderen kochten ook.

Rotterdam by Social Deal: Korting tot wel
Rotterdampas - 50 korting op All You Can Eat Rodizio

Overzicht, rodizio Brazilian Grill Rotterdam, rotterdam, rodizio is een sfeervol Braziliaans restaurant aan de Kruiskade in Rotterdam, vlak bij de Lijnbaan en de Coolsingel. Luister aandachtig naar de Braziliaanse muziek die in de verte klinkt. Grote verscheidenheid van vlees en vegetarische opties. Je betaalt een vaste prijs (preço fixo) en de obers brengen verschillende gerechten rond op verschillende tijden gedurende de hele maaltijd. Rodizio Brazilian Grill Rotterdam, locaties, rodizio is een sfeervol Braziliaans restaurant aan de Kruiskade in Rotterdam, vlak bij de Lijnbaan en de Coolsingel. Spido arrangement: Bij het Spido arrangement ga je eerst 1 uur varen en daarna heerlijk eten bij Brasilbinkie. U mag zo vaak bestellen als u wenst. Bioscoopkaart: Bioscoop kaart.c.m. Overzicht, rodizio Brazilian Grill Scheveningen, den Haag, rodizio is een sfeervol Braziliaans restaurant op een unieke locatie pal naast het Kurhaus in Scheveningen. Sparen voor gratis Rodizio: Haal binnenkort bij ons uw persoonlijke klantenkaart om te sparen voor een gratis Rodizio menu. Heeft u voldoende gegeten?

Rodizio is een echte belevenis. Ontdek, rotterdam met korting tot wel 90! Rodizio is een sfeervol Braziliaans restaurant op een unieke locatie pal naast.

Euromast kortingscode
Brabantia touch bin korting
Hoge korting babykleding