korting 65 openbaar vervoer

Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. . Heeft u meerdere persoonlijke kaarten? Informeer bij je vervoerder naar de mogelijkheden.

Persoonlijke OV-chipkaart, voor het Vrij Reizen abonnement heeft u een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Kortingsabonnementen, in sommige gevallen heb je een speciaal abonnement nodig om met korting te reizen of reis je zelfs helemaal gratis. . Heeft u nog vragen? Kijk op voor kortingsabonnementen voor de trein. Bent u 65 -plusser en benieuwd of u recht heeft op korting? Most popular 18,00 12,50, bestel tickets, europa-Park. Dan hebben wij het juiste antwoord voor u opgezocht! Wanneer u 60 jaar of ouder bent heeft u recht op 40 voordeeluren korting en keuzedagen.

Landal boeken met korting postcodeloterij, Bulbby kortingscode,

De korting geldt voor het basistarief en het instaptarief. Bij sommige vervoerders hebben kinderen namelijk geen eigen OV-chipkaart nodig en kunnen ze gratis meereizen. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. In het weekend en op feestdagen is het de hele dag geldig. Read more, location: Rating: Massage, parking Zwembad Restaurant Sauna Solarium Wellness Wifi Comment: * How much is 3 2?: * Become a fan Receive our newsletter). Het Vrij Reizen abonnement is geldig van maandag t/m vrijdag vanaf.00 uur. Woont u in Capelle aan den IJssel, klik dan verder voor alle informatie. Dit is een OV-chipkaart met uw foto erop. Uitzonderingen, er zijn uitzonderingen.