abonnement tina met korting

de papieren krant en heeft tevens iedere dag toegang tot de digitale versie van. Wanneer je via internet een product bestelt dan ontvang je een order bevestiging via het e-mailadres dat je bij de bestelling hebt opgegeven. Lees weekblad Voetbal International nu acht weken voor slechts 3,- per week en blijf volledig op de hoogte van de voetbalwereld! De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Het proefabonnement stopt automatisch en betreft zowel de papieren krant als toegang tot de digitale versie van het. Het bedrag wordt enkele dagen na jouw bestelling afgeschreven. Een telefoon met een abonnement waar je niet te veel voor betaalt natuurlijk! Wat kost Altijd Korting abonnement Maand? Zolang de voorraad strekt. Alle op de shop genoemde prijzen zijn inclusief alle belastingen. Vervolgens kies je het aantal belminuten, MBs en andere opties.

Abonnement tina met korting
abonnement tina met korting

Elke dag in dvhn naast het gewone nieuws ook het regionieuws uit Groningen en Drenthe. Of u nu in de spits reist, in de daluren of in het weekend. Uw besparing: 5,50 14 korting Slechts 5,83 per tijdschrift Flair 4x Flair 10,50 Neem een proefabonnement van vier weken op weekblad Flair voor slechts 2,63 per nummer. Goedkope student mobiel kopen Telefoon abonnement. Voor scholieren van 12 tot en met 18 jaar geldt zelfs een korting van 40! Wanneer je het bestelde product niet wilt houden dan dien je binnen 14 werkdagen contact op te nemen met onze klantenservice. Uw besparing: 57,00 73 korting Van 78,00 voor 21,- Psychologie Magazine Proef: 3x Psychologie Magazine 15,- Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Aflopende abonnementen, deze abonnementen stoppen automatisch na de vooraf afgesproken periode en hoef je niet zelf op te zeggen. Een slimme zet met het oog op je portemonnee. Uw besparing: 6,00 22 korting, van 27,00 voor 21,-, voetbal International 8x. Vaak zit dit bij de belminuten inbegrepen, maar het kan lonen om het even te checken.

Neem een abonnement op, tina voor slechts 9,50 mnd! Dal Voordeel Abonnementen NS Meer doen met uw abonnement Abonnement met korting, facebook