kortingscode avonturenpark hellendoorn

kortingen altijd bovenaan. Ook via of Groupon kun je nu weer diverse Hellendoorn Arrangementen boeken. Je kunt gewoon met Paypal of soms ook Ideal of Creditcard betalen. Kijk ook eens op de buitenlandse Groupon sites, zoals. Groupon en zijn er diverse aanbiedingen te boeken voor een dagje Avonturenpark Hellendoorn met overnachting. Omdat de attracties in het park zo dicht bij elkaar liggen, hoef je nooit ver te lopen om van de ene attractie naar de andere attractie te gaan. Bij 550 Air Miles krijg je 5 korting per kaartje en bij 750 Air Miles krijg je 7,50 korting per kaartje.

Het ticket bestaat uit entree voor 4, 5 of 6 personen. Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark waar heel veel te beleven is! Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 top.

kortingscode avonturenpark hellendoorn

Bestel dan via Primera. In dit mooie, compacte park vind je 30 attracties, waarvan 2 wildwaterbanen en 3 achtbanen. Combi-tickets voor het attractiepark en het waterpark zijn verkrijgbaar bij de entreekassa van Avonturenpark Hellendoorn en via hun website. Zie ook artikel: Gratis entree pretpark op verjaardag Kinderfeestje Avonturenpark Hellendoorn Een leuk idee voor een kinderfeestje is een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn. Kinderen tot en met 2 jaar oud: gratis. We laten je weten zodra deze veilingen weer online zijn.