40 korting ns reizen

Op ruim 250 locaties kun je een OV-Fiets huren. Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Lees OOK: Flixbus: sneller en goedkoper dan de NS, maar het loopt nog geen storm. Beste antwoord door Tochjo 10 december 2016, 08:16, wat u schrijft, klopt: op werkdagen zijn. Voor 29 euro reis je én jaar lang met 40 procent korting in de daluren. Wat zijn precies de tijden van maandag t/m vrijdag dat je 40 korting hebt? Kortingsbeleid, nS, maar de, nS heeft per 1 september het beleid gewijzigd, schrijft de Volkskrant. Daardoor zouden reizigers die buiten de spits van hun korting gebruik willen maken, lang moeten wachten op een overstapstation. Voor het tweede deel kun je dan gebruikmaken van je kortingskaart en zo de wachttijd tussen het uit- en inchecken vermijden. Er moet nu minstens 35 minuten tussen het in- en uitchecken zitten.

Finance, ondernemen, herwin Thole 14629, de, nS heeft stilletjes een verandering doorgevoerd waardoor mensen met een kortingskaart buiten de spits ineens geen korting meer hebben, terwijl ze daar wel voor hebben betaald. Tegenwoordig boekt u 7 dagen voor vertrek een goedkoop treinkaartje bij, nS, international naar Belgi. Heb je nog geen OV-chipkaart?

Korting op ps4 games local co
Lobbes kortingscode
20 procent korting bouwmarkt

Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een. Dus als je tijdens de spits overstapt naar een andere vervoerder, dan krijg je daarna geen korting meer. Reis je bij andere vervoerders ook in de daluren? Reizigers die in de daluren korting krijgen, onder wie dus ook de reizigers die met Samenreiskorting met iemand meereizen, krijgen op werkdagen korting bij inchecken voor.30 uur, tussen.00.00 uur en.30 uur. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Concreet betekent dat van maandag t/m vrijdag voor 6:30 uur, tussen 9:00 en 16:00 uur en na 18:30 uur. Zon.000 mensen hadden daar last van, dat vonden we echt een probleem. Wat is het verschil tussen daluren en voordeeluren? Momenteel boekt u in de maanden maart, april en mei 2019 treinkaartjes met korting bij NS International.

Kortingscode aladdin en yasemin
Kortingscode oxfam novib
Cast iron kortingscode
Efteling korting met air miles