ns meereizen met 40 korting

korting te kopen, en het is ook niet mogelijk om voor Samenreiskorting een e-ticket met korting te kopen. Samenreisticket, heeft u geen OV-chipkaart of reist u met NS Flex Basis en/of NS Flex Weekend Voordeel? Een houder van een van deze producten mag maximaal drie medereizigers meenemen, die allen 40 korting krijgen. De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen. Bij het uitzwaaien van iemand met een abonnement is men strikt genomen in overtreding vanaf het moment dat de treindeuren sluiten. Check uit bij de NS, check in bij een andere vervoerder als Arriva, Syntus of Veolia, check weer uit bij die andere vervoerder, wacht twee minuten en check weer in bij. Reist uw medereiziger alleen verder? Zo reist u automatisch met 40 korting. Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden. Zon.000 mensen hadden daar last van, dat vonden we echt een probleem.

Samenreiskorting met een NS-abonnement Reisinformatiens meereizen met 40 korting

Bij opnieuw inchecken moet wederom voldoende saldo op de kaart staan voor het instaptarief/passagerecht. Nederland tijdens de daluren met korting mag reizen als hij samenreist met iemand die reist op een aanbieding abc velp van de volgende abonnementen: Altijd Voordeel, Altijd Vrij, Dal, Dal Voordeel, Grensabonnement, Jaartrajectabonnement, Maandtrajectabonnement, OV-Jaarabonnement (hoofd- of bijabonnement OV Vrij, Studentenreisproduct, Traject Vrij, Trein Vrij, Voordeelurenabonnement, Weekend Vrij. Zie /samenreiskorting voor meer informatie over Samenreiskorting. Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Reisplanner en voer uw traject. Zij waren onterecht veel geld kwijt, aldus een NS-woordvoerder tegenover.

Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Maar als de reis begint tijdens de spits (06.30 tot.00 uur.00 uur tot.30 uur) betalen ze het volle pond. Hi, Ik heb een 40 kortings abonnement, hoe kan mijn partner dan met korting meereizen?ik zie online geen optie om te kiezen voor een kaartje met 40 korting en bij de kaartautomaten op het station ook niet. Kies 'Tonen alle producten op kaart'.

Eurotopshop kortingscode, Legoland duitsland met korting,