all stars musical met korting

voor harpduo Catrin Finch en Seckou Keita. Iemand die je lief hebt kun je misschien wel haten. Chris, Marnix en Donata kruipen in de meest kronkelige krochten en spelonken van de underground. De traditionele Kumasi Kwa muziek werd vermengd met westerse stijlen tot een unieke stijl, die een deel van de wereld muziek scene veroverde en de jaren. For this project, they weave Western African griot grooves into contemporary jazz. In Isral trad ze al op voor een groot publiek in het voorprogramma van Alicia Keys en ook in het buitenland wordt ze steeds populairder. Begin 2015 kwam 'Gandadiko' uit, ook op Glitterbeat. Deze levende legende stond aan de basis van de afrobeat. Producer/gitarist Joep Pelt brengt hiervoor zeer diverse Zuid-Afrikaanse musici naar het Bimhuis. De Zuid-Afrikaanse editie van de Rolling Stone besteedde al uitgebreid aandacht aan hem, nog voor het verschijnen van zijn debuutalbum Brave Confusion in 2013. Madagaskar is wat dat betreft echt een smeltkroes van invloeden en stijlen.

Verwacht Zuid-Afrikaanse vibes en wereldhits als Homeland, You can call me Al, Under African Skies, Diamonds on the soles of her shoes, The Sound of Silence en het emotionele Nkosi Sikelel iAfrica. Te zien t/m 16 november in de foyer van het Bijlmer Parktheater.

35,- bij betaling na 10 mei (contant of bank) 5,- korting voor studenten/scholieren, 2,50 korting voor stadspassers. Ze is een veelgevraagde artieste maar vooral ook dansdocente, want haar workshops zijn creatief en opzwepend. 19:30 - 21:30 Stadsschouwburg Amsterdam - Grote Zaal Uitvoerenden: John Leerdam / Stichting Julius Leeft! Mbongwana Star is een afsplitsing c en a online klantenservice van Staff Benda Bilili, de groep rolstoelrockers uit de straten van Congo die enkele jaren geleden internationaal doorbraken. De ijzersterke mix van Noord-Afrikaanse en Senegalese ritmes, jazz en gnawatrance is onweerstaanbaar, en dan speelt Sahmaoui zelf ook nog eens gitaar, mandola, n'goni en guimbri. Vind jij het bijvoorbeeld belangrijk om niet langer dan een jaar vast te zitten? Hierdoor leerde Samba voor hem nieuwe muziekstijlen en ritmes kennen, die hij opnam in zijn eigen blues en er een heel eigen draai aan gaf.

All stars musical met korting
all stars musical met korting

Rekenen korting berekenen
Korting berekenen procenten excel
Conrad 10 korting op alles