korting zwemmen centerparcs meerdal

Terras, Waterglijbaan, Wildwaterbaan, Binnenzwembad, Buitenzwembad, Strandbad, Café / bar. Watergames, voor de kinderen is er altijd veel te doen in Aqua Mundo Erperheide. Onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Fietsfaciliteiten, deelnemer "Fietsers Welkom Oplaadpunt e-bikes, additionele faciliteiten.

Prijs.p (vanaf) 17,95, kinderen van 3 tot 11 (vanaf) 12,95, leeftijdsgroep tussen 0 en 2 jaar (vanaf) 5,00, parkeerprijzen (vanaf) 5,00, extra prijsinfomatie, faciliteiten. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Ze hoeven zich ook niet alleen te vermaken.

Voor de kleintjes is er het veilige Kinder-doe-bad met veel aangepaste speeltjes. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Center Parcs Het Meerdal of ander dagje uit. Aqua Mundo Erperheide organiseert leuke watergames, zowel onder als boven water. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. Duiken, ontdek de onderwater wereld met het duik arrangement en sluit je avontuur af met een optionele en meeslepende rit op de onderwaterscooter. U kunt kiezen uit vele locaties en ook nog eens tot 46 korting.

Melding verbergen, meer info. Naast het zwembad, biedt Aqua Mundo het Meerdal ook diverse andere activiteiten en arrangementen. Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Center Parcs Het Meerdal. Verlopen kortingen voor Center Parcs Het Meerdal. Voor de kleintjes is er Babyzwemmen, met leuke spelletjes, en het Kinder-doe-bad voor heel veel waterpret. Met aquarobics train je onder water al je spieren. Maak gebruik van de laatste acties of last-minutes en betaal geen cent te veel. Gratis activiteit, kruidenbad, babyzwemmen, cool Factor: Aqua Battle, duik Introductie (2u). Sauna dag- en avondkaart inclusief entree Aqua Mundo! En vergeet zeker niet de masserende stralen van de Hydro-jet. Het is een intensieve training voor je buik, billen en benen.