korting hans en grietje zeewolde

bestaat uit: broodje met twee dips, pannenkoek naar keuze, boerenijs en voor de kinderen onbeperkt limonade Dit arrangement is excl. Stel, gezin, groep, registreren, inloggen, filter beoordelingen op: Hoek2Saane, gezin, geweldige plek! Nee, door deze ervaring is dat helaas voor ons afgesloten daar waar we anders waarschijnlijk volgend jaar er uitjes amsterdam korting weer waren geweest. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Toon beoordeling per criterium, sfeer, prijs/kwaliteitsverhouding, personeel. Eerlijk gezegd, veel personeel loopt hier hard en werkt met plezier maar helaas hadden wij die arrogante, blonde kort opgeschoren jongen die dacht laat ik in dit sprookjesgebeuren eens de rol van Cargamel de Smurfen heks spelen. En als je zit te eten, zet de heks de wasmachine nog wel eens aan: overal zeepbellen! Later gesproken met deze leidinggevende (eigenaar? Nu ben je een grote groep gasten kwijt die volgend jaar zeker niet weer zullen komen. Voor jong en oud is er van alles te beleven: geheime trappen en een heksenketel.

Heerlijk trouwens maar het tijdsbestek van het uitserveren van de pannenkoeken was een ramp. Almere (0 beoordelingen) Het Vroege Vogelbos is een bijzondere plek met een theeschenkerij, schaapskooi met schaapskudde, een mooie houten speeltuin en een bostuin. Het prachtige weer zorgde voor een geslaagde dag tot. Pannenkoekhuis Hans en GrietjeGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Groep kinderenFamilie (jong en Klantenbeoordeling Pannenkoekhuis Hans en Grietje (1 beoordeling beoordeling plaatsen, geef je beoordeling, titel is niet ingevuld. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden.

Adidas korting schoenen
Kijkshop korting acties
Valentijnskorting wehkamp

Let op 1: Tickets zijn alleen via deze website te koop en niet in de anwb-winkel. Let op 2: Met het ticket moet er nog een reservering gemaakt worden bij Hans Grietje via het e-mailadres. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. We waren met meer dan 20 personen maar dan is het niet de bedoeling dat de eerste hun eten om vier uur krijgen en de laatste pas om half vijf. Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt! Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Pannenkoekhuis Hans Grietje. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Pannenkoekhuis Hans Grietje of ander dagje uit. Er zijn trampolines en springkussen van klein tot enorm groot!

Korting klm code, Kortingsbonnen karwei, Korting overtocht terschelling,