plopsaland indoor coevorden korting

games (met foto: 21 gratis p span style"color: rgb(0, 0, 0 font-family:"PT Sans"quot;Myriad Pro"sans-serif; background-color: rgb(255, 255, 255 Op vertoon van je geldige Plopsa-abonnement ontvang. Mini Autos: 5 jetons kopen en 6 de jeton gratis op vertoon van het abonnement. De presentatie is in handen van Lindsay amp; Herbert plopsa class"p1" Met je PlopsaFunCard* betaal je slechts 9,99 (incl. Ontdek alle voordelen op nbsp; a Plopsa-FunCard geschenkdoosje is te koop in een beperkte oplage gratis verzending kaart wordt geactiveerd aan de kassa bij het eerste bezoek, pas vanaf dan gaat de 1 jaar geldigheid href"ml" span style"font-size:18px koop hier JE style"font-size:18px koop hier. p p Al je vragen kan je in de eerste plaats stellen op het nummer 02/ of via.

Plopsaland, de Panne, korting 2019plopsaland indoor coevorden korting

Only 20 korting jeans, Praxis air miles korting, 15 korting hungry.nl,

Sint-Gummarus en In den Dolphijn: Bij een bezoek aan het Sint-Gummarus en In den Dolphijn krijg je 1 tas koffie bij bestelling van een warme maaltijd (1 consumptie per getoond abonnement, niet geldig bij soep of salades). Het is noodzakelijk om deze documenten door te nemen vr de aankoop van dit product. Elk weekend tussen 13 november en 5 december brengt de Sint een bezoek aan het park en is er een doldwaze Grote Zwartepieten Show in het Groot Theater. Circa toegang tot het park) /p p - Normaal: 15,00.p. Een ticket dat toegang geeft tot Plopsaland De Panne kost aan de kassas van Carrefour of GB slechts 14,50 (kassaprijs. Aparte kassa: Voor abonnees is er een aparte kassa praxis online kortingsbon voorzien op zaterdag, zon- en feestdagen in juli en augustus. Jacqmainlaan 53 te B-1000 Brussel.

Zo zie je Samson een treintje besturen, Kabouter Plop op een slede en is er een schitterende Prinsessia koets. De tickets zijn enkel geldig in combinatie met een persoonlijke Plopsa-FunCard die nog geldig is de dag van de hier JE -25, ment TV Vlaamse Top 10 h3 opname ment TV - DE vlaamse TOP 10 MET MÉR DAN 30 je dagje Plopsaland De Panne. Nog tot en met 10 juli kan je aan de kassas van Carrefour (Hyper, Market en Express) en GB tickets voor Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo kopen aan halve prijs. Het lijkt wel winter wonderland!