fries natuurmuseum openingstijden

- 15 jaar. In het, natuurmuseum, fryslân ga je op avontuur in buy-ern.eu kortingsbonnen de natuur. Vakantie regio: Noord, prijzen, volwassenen : Euro 9,00, kinderen 0 t/m 3 : Euro 0,00. Bekijk de schatten die kapitein Severein verzamelde op zijn reizen rond de wereld. Ga op zoek naar de Big Five van de onderwaterwereld van Nederland! Vier verdiepingen vol informatie, bijzondere dieren en planten, opdrachten, proefjes, spelletjes en andere verrassingen nodigen uit om ontdekt te worden. Sinds 2018 is er een geheel nieuwe attractie: De OnderWaterSafari. Kijk voor het programma van Slieker Film. Dinsdag t/m zondag.00 -.00 open op, het museum is geopend op dinsdag t/m zondag van.00 tot 17.00 uur. Rolstoel vriendelijk: Ja, weergevoelig: Nee, museumkaart: Hier geldig, rookbeleid: Verboden te roken, honden toegestaan: Nee.

Ontmoet de bewoners van friesland in de jaren steun het museum.
De openingstijden van alle vestigingen van, natuurmuseum, fryslan in Leeuwarden vindt.
De meest volledige site met ruim.000 openingstijden.
Openingstijden.com maakt gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) voor een betere werking van de website.
Natuurmuseum, fryslân is in 2016 door de Museuminspecteurs uitgeroepen tot Beste Kidsproof museum van Friesland en door anwb-leden tot Leukste uitje van Friesland.

Advertenties met betrekking tot fries natuurmuseum leeuwarden, advertenties met betrekking tot fries natuurmuseum leeuwarden, vergelijkbare zoekopdrachten voor fries natuurmuseum leeuwarden 2019. Openingstijden, dagelijks open van.00 tot.00 uur. Grotere kaart weergeven café ths en slieker film, café Ths is maandag gesloten en dinsdag t/m zondag geopend vanaf.30 uur. . Zelf doen en beleven staan centraal en maken dit museum tot het natuur leukste van Nederland! Gesloten op, het museum is dicht op nieuwjaarsdag, eerste kerstdag en Koningsdag. Ook geopend op tweede paas- en pinksterdag en tweede kerstdag. Het thema van het museum is de natuur van Fryslân. En kijk hoe de preparateur een ransuil of torenvalk opzet in het Open Atelier.

Café ths en slieker film. Voor de allerkleinsten is er de Draak Li-Ming die op de zolder van het museum woont. Openingstijden, dagelijks open van.00 tot.00 uur. Fries Natuurmuseum, Leeuwarden met gidsen Expedia! Praktische informatie over de Praktische informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden, reistips, accommodatie en meer. De openingstijden van alle vestigingen van Stichting, fries, natuurhistorisch Museum in Leeuwarden vindt. Fries, museum Wilhelminaplein 92 8911 BS Leeuwarden T:. Dinsdag t/m zondag.00 -.00 uur Maandag gesloten. Natuurmuseum, brabant is het hele jaar geopend van dinsdag tot en met zondag. Op maandagen, Koningsdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is het museum gesloten. De openingstijden zijn dinsdag tot en met zondag van.00 tot.00 uur. Natuurmuseum, fryslân ga je op avontuur in de natuur.

Yume heerenveen openingstijden
Ikea barendrecht openingstijden
Sauna egmond openingstijden