korting rijksmuseum ing pas

(Moeder van Smarten) Een vrolijke vioolspeler Shiva Nataraja Brieflezende vrouw De ontmoeting van Joachim en Anna De Singelbrug bij de Paleisstraat. Op vertoon van. ING betaalpas krijg je 50 korting op de entreeprijs van het, rijksmuseum. Deze Paper Pathfinder is exclusief voor. TipForYou heeft een nieuwe blog! Je krijgt zelfs 50 korting als je een ING Betaalpas bezit. Sign Up, related Pages, facebook 2019, uit in Nederland? Jump to, press alt / to open this menu.

Prijzen, volwassenen: 20,00 (online 19,00) 18 jaar en jonger: gratis, vrienden van het, rijksmuseum : gratis, museumkaart, I Amsterdam City Card, icom, Amsterdamse Stadspas, Vereniging Rembrandt, KOG, vvak, BankGiro Loterij VIP-kaart: gratis. Het, rijksmuseum is nu een aantal dagen open. Is de verbouwing een succes?

Direct het museum in, u hoeft niet langs de kassa met een: E-ticket. Mocht je in het bezit zijn van een CJP of een Stadspas, dan krijg je 50 korting. Kunst en cultuur toegankelijk maken voor breed publiek. Openingstijden, het, rijksmuseum is elke dag geopend van 9 tot 17 uur, inclusief kerst en nieuwjaar. Ook bieden we speciale programma's en faciliteiten voor bezoekers met een beperking. Meisje met een brede hoed, de bedreigde zwaan, schutters van wijk II onder leiding van kapitein Frans Banninck Cocq, Meisje in witte kimono. U kunt direct doorlopen naar de toegangspoorten in het museum om uw tickets te tonen (op print of mobiel).

Korting rijksmuseum ing pas
korting rijksmuseum ing pas