about you kortingscode oktober

Homme, Zoe Karssen, Drykorn, American Vintage, Replay, Diesel, adidas, Name It, Tom Tailor, Esprit en nog heel veel meer! En ook krijg je als bezoeker suggesties op maat voor modeartikelen op basis van de vorige aankopen en interesses. Code, ontvang 15 korting met de about YOU kortingscode. Bezoek merkpagina (1 van 1 about YOU stunt vanaf de launch al met fikse kortingen.

Nieuwste About You Kortingscodes: Korting, korting details, verloopt 20, met code 20 extra korting op alle sale @ About You, korting 15 korting bij About You 11 singlesday 11 korting @aboutyou 9/11/ korting vanaf 75 @AboutYou, korting 15 korting About You. About You heeft ook twee eigen merken: Edited the label en about YOU basics. Geldig voor nieuwe klanten.

Om te profiteren van deze actie was een about YOU kortingscode niet nodig. About You: inspirerend shoppen, het doel van het in 2014 opgerichte About You is om shoppen leuk en inspirerend te maken. Volgens het Duitse bedrijf (dat onder de Otto Group valt) 'moet online winkelen leuk en inspirerend zijn, en meer dan gewoon op een item klikken in een winkelwagentje.' About You wil een platform bieden waar je niet alleen winkelt, maar waarbij de ervaring volledig. Ook zorgt de app voor een gepersonaliseerde nieuwsbrief, aangepast aan de jouw persoonlijke voorkeuren. Uitgebreid aanbod, bij About You verkopen ze ruim 500 merken voor dames, heren en kinderen ( totale lijst hier).a. Wij en onze partners gebruiken cookies en vergelijkbare technologien om uw ervaring te personaliseren en gegevens te verzamelen voor tracking-, mijn korting bnp paribas fortis advertentie- en analysedoeleinden. Door onze site actief te blijven gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies en soortgelijke technologien). In het geval van verlies of diefstal van de waardebon, kan geen terugbetaling worden gemaakt door about YOU GmbH.