ns abonnement altijd korting

met korting met de trein. Voor maar 25,50 extra. Dan kunt u deze voor 7,50 aanschaffen tijdens de bestelling van Kids Vrij. Reis je niet vaak tijdens de spits? Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer. Slechts 10 saldo nodig om in te checken.

Reis in de spits met 20 korting en in de daluren zelfs met 40 korting, met het, altijd, voordeel abonnement van,. Het, altijd Korting abonnement is geldig op alle bussen, trams en metros in Nederland, dus niet op de trein. Voor de trein zijn er aparte kortingsproducten zoals het. NS Altijd, voordeel abonnement of het, nS, dalvoordeel abonnement.

Wat kost, altijd Korting abonnement.
Altijd Korting kost 19,00 per maand.
Reis voordeliger met een abonnement van, nS en kies het abonnement dat bij u past.

20 extra korting blokker
Winkelen met kortingsbonnen
Hey pannenkoek kortingsbon

Voordelen van een abonnement van, nS, gratis 5x per jaar het magazine Spoor met leuke aanbiedingen, exclusieve aanbiedingen voor abonnementhouders, beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn. De abonnementskosten voor de eerste maand betaalt u snel, veilig en via uw eigen bank met iDeal. Doordeweeks krijg je tussen 6:30 8:55 uur en 16:00 18:25 uur 20 korting op het volle tarief. Na een periode last minute lion king musical london van 12 maanden is het per maand opzegbaar. NS - abonnement wel iets duurder: 25 euro. Vind een verkoopautomaat bij jou in de buurt. U reist dan direct voordeliger. Op die manier profiteren reizigers hun hele reis van korting.

H&m korting september 2019
Domotica shop kortingsbonnen
Dagje uit efteling korting