kortingscode china light 2019 antwerpen

rode draad doorheen het parcours loopt, krijgt het China Light ZOO festival nog een intiemere sfeer. Burgemeester Bart De Wever mocht samen met Dries Herpoelaert, directeur van Zoo Antwerpen en schepen Koen Kennis de lichten officieel aansteken en zo de start geven van een nieuwe editie China Light ZOO. Praktisch, china Light Zoo is te bezoeken vanaf 1 december 2017 tot de openingsuren van de Zoo, er moet ook een apart toegangsticket voor gekocht worden. Het moet een Antwerpse kopie zijn van hoe het Chinees Nieuwjaar wordt gevierd. Deze dagtickets dienen gelijktijdig aangekocht te worden. You can eat in the park before, during or after a visit to China Light Calais. De aangekochte tickets zijn vervolgens 1 jaar geldig. Magie, symboliek helemaal ingevoerd uit China. You can find several places to eat spread around Saint-Pierre park.kortingscode china light 2019 antwerpen

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook. China, lights, festival korting! Ik wil de nieuwsbrief van ontvangen en ga akkoord met de privacy voorwaarden. China, light, zOO in, antwerpen van vrijdag 30 november 2018 tot en met zondag (24 en 31 december uitgezonderd).

Bestel je tickets voor ZOO Antwerpen. Daarom bieden we jou de kans om samen met drie vrienden aan 20 korting een bezoekje te brengen aan ZOO Antwerpen OF Planckendael. De superdeluxe UiTmetVrienden-Inspiratiebox ging helaas aan je neus voorbij, maar we willen je niet helemaal met lege handen achterlaten. Ook nu komen Chinezen speciaal naar Antwerpen om er de opbouw te verzorgen van de creaties die vanaf valavond omgetoverd worden tot kunstige lichtobjecten. Kom voor of na je bezoek tafelen in de sfeervolle Paon Royal, vlak naast de ingang van ZOO Antwerpen. Vorige editie trok het festival meer dan 100 000 bezoekers.