kortingsbon vivarium 2019

op de opbouw storten willen wij je nog graag een aantal praktische tips meegeven, zodat je goed voorbereid kunt afreizen naar Rosmalen en optimaal kunt genieten. Contant geld pinnen is beperkt mogelijk bij de kassas (zo lang de voorraad kasgeld strekt) en u kunt niet bij alle standhouders pinnen.

kortingsbon vivarium 2019

Maar vooral een beurs met heel veel mooie Engelse klassieke autos. Er is een prijzenfestijn en natuurlijk ontbreekt de Cool Room weer niet op de bovenverdieping. Auto en parkeren, autotron Rosmalen is met een eigen afslag aan de A59 per auto goed bereikbaar en heeft een eigen parkeerterrein. Denk nu niet dat je alleen maar kunt winkelen op deze beurs. Verder tref je een ongekende markt in nieuwe en gebruikte BMW onderdelen, diverse officile BMW clubs, Carrera slotracen en nog veel meer! Kom langs en bewonder alle pareltjes. Meer informatie, de toegangsprijs voor farmaline kortingscodes de Airbrush show en de Motorama Hot Rod Custom show bedraagt 12,50. Kortom: British cars Lifestyle! Hét event voor wooninspiratie: The Art of Living. Dan is er ook nog de Live Scaping-wedstrijd. Nog heel even en dan is het eindelijk zo ver: Vivarium 2018! Op beide dagen zal er vanaf NS station Den Bosch tevens een pendelbus rijden die u direct naar Vivarium brengt.

Foto-expositie Ook zal er in de Pieckzaal een unieke foto-expositie te zien zijn. Er zijn lezingen en een filmruimte. Er is voor ieder wat wils, antiek, kleding, sieraden, boekenkasten, lederen fauteuils, serviezen, stoffen, handgemaakte schoenen, laarzen, marmelade, fudge, delicatessen en volop entertainment zoals: Engelse popsongs en Schotse doedelzak in de Ierse Pub.