arnhem zoo openingstijden

bekomen van de indrukken, bevindt u zich ineens op de rand van het koraalrif en kijkt u in de diepte van de onmetelijke oceaan. Op indrukwekkende wijze maak je in 45 hectare park kennis met de bijzondere dieren- en plantenwereld van het grootste overdekte tropische regenwoud van Europa (Bush de rotswoestijn van Arizona/Mexico (Desert) en het tropisch koraalrif met maar liefst 8 miljoen liter water (Ocean)! Koninklijke Burgers ZooGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkDierentuinen. Dit is het natuurlijk leefgebied van charismatische diersoorten als zeekoeien, wenkkrabben, vlinders, vogels en vissen. Wil je meer weten over de actuele openingstijden van. Zomertijd, de zomerperiode is seizoen 2018/2019 van t/m In de zomer heeft de dierentuin bredere openingstijden dan in de winter. De meeste dieren zijn s ochtends bij het openen van het park meteen te zien.

Nauwelijks bekomen van alle indrukken voert de wereldreis verder langs de Oost-Afrikaanse savanne (Safari) en het oerwoud van Maleisi (Rimba). Koninklijke Burgers Zoo in Arnhem? Let op: de tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de anwb-winkel. Hieronder kan je lezen wanneer de zomer- en wintertijd ingaan en welke openingstijden daarbij horen. De openingstijden voor de Koninklijke Burgers Zoo verschillen in de zomer- en wintertijd. Laat dan hieronder een berichtje achter.

In de zomerperiode opent de dierentuin eveneens.00 uur, maar sluit deze pas.00 uur. Routebeschrijving, adres, burgers' Zoo, antoon van Hooffplein 1 6816 SH Arnhem. Honderden kleurrijke vissen heten u welkom. Parkeren elektrische auto's, elektrische auto's. Op een oppervlakte van maar liefst 3000 vierkante meter maakt de bezoeker als een ware ontdekkingsreiziger kennis met het grootste overdekte mangrovegebied ter wereld. De kinderen leven zich uit in de klimstraat met touwbruggen, glijbanen en schommels. T, f, e Ontdek ons park digitaal! Bovendien stapt u met deze bus recht voor de deur van ons park uit. Indien u nu kaarten online bestelt, krijgt u 1,00 korting. Bent u op zoek naar een slaapaccommodatie in de omgeving van Arnhem? Burgers' Zoo is dus ook alle feestdagen, zoals 1e én 2e Kerstdag, Nieuw- en Oudjaarsdag geopend! De dieren die in die gedeeltes van het park leven zijn wel zichtbaar tot aan sluitingstijd.