anwb.nl kortingsacties

is een internationaal bekend modern dierenpark in een bosrijke omgeving, waar dieren in een zo natuurlijk en groot mogelijke vrijheid leven. Let op: de tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de anwb-winkel. Op indrukwekkende wijze maak je in 45 hectare park kennis met de bijzondere dieren- en plantenwereld van het grootste overdekte tropische regenwoud van Europa (Bush de rotswoestijn van Arizona/Mexico (Desert) en het tropisch koraalrif met maar liefst 8 miljoen liter water (Ocean)! Het navigatieadres voor het parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen. Ontdek per boot Rimbula River, volg Jungle Trails, steek de rivier over langs zwemmende olifanten en leer overlevingstips van Jim in zijn Jungleshow. Ga dan op avontuur in de tropische jungle. Weer even lekker opwarmen? Hier kunnen (groot)ouders rustig genieten in het onlangs gerenoveerde en gemoderniseerde Park Restaurant van een kop koffie met gebak of een heerlijke lunch. Stap vervolgens in de stoere safaritruck en spot giraffen, gnoes en kamelen van heel dichtbij. Koninklijke Burgers ZooGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkDierentuinen.

De kinderen leven zich uit in de klimstraat met touwbruggen, glijbanen en schommels. Wandel tussen pinguins, sta neus aan neus met ijsberen en maak een duizelingwekkende 4D-ride door het poolgebied met de Arctic.

Mocht het te koud zijn voor dieren zoals de nijlpaarden, neushoorns en zebra's om naar buiten te gaan, dan kun je ze in de stallen een bezoek brengen. Burgers Zoo heeft een grote overdekte binnenspeeltuin, Burgers Avonturenland, voor regenachtige en koude dagen! Muts op, sjaal om en handschoenen aan. Dit is het natuurlijk leefgebied van charismatische diersoorten als zeekoeien, wenkkrabben, vlinders, vogels en vissen. Kenmerken van Koninklijke Burgers Zoo, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, Dierentuinen. Nauwelijks bekomen van alle indrukken voert de wereldreis verder langs de Oost-Afrikaanse savanne (Safari) en het oerwoud van Maleisi (Rimba). Stap vervolgens in de stoere safaritruck en spot giraffen, gnoes en kamelen van heel dichtbij.