ibood korting verzending

voorwaarden voor annulering. Deze kosten zijn voor jouw eigen rekening. Je kan dan het volgende doen: De handleiding goed doornemen; Bekijk ons forum om te zien of andere gebruikers een oplossing hebben; De website van de leverancier bekijken; Service verzoek indienen via Mijn ibood. Mocht het zo zijn dat de verpakking waarin jij je bestelling ontvangt al beschadigd is, dan verwijzen wij jou door naar de FAQ over transportschade (Bestelling wordt geopend en/of beschadigd aangeboden omdat dit niet onder DOA valt. Besteding 14,95 @ iBood.

Neem regelmatig een kijkje bij de flashsales, want dan pak je gemakkelijk de krenten uit de pap. Indien je geen bewijs van aflevering kunt overleggen dan kunnen wij helaas weinig assistentie verlenen. Hoe dien je een product te versturen? Tevens is het mogelijk dat er kosten in rekening worden gebracht. Soms kan er helaas een van de volgende situaties zich voordoen: Je hebt een ander product ontvangen dan besteld; Niet het correcte aantal geleverd; Er ontbreekt iets in de samenstelling; Het product voldoet niet aan wat je had besteld (andere kleur of specificatie). Zorg ervoor dat je ingelogd bent als de rush verschijnt: zo bespaar je tijd en mis je de deal niet.

Ibood kortingscode - 50 korting in januari 2019 IBood kortingscode en korting Ibood kortingscode korting - ibood kortingscode, korting voor januari 2019

Led licht discounter kortingscode
Oneplus korting
Wildlands korting dvhn