kortingskaarten archeon

de Diner Kortingskaart wilt gebruiken. Kom hél dichtbij de Romeinen in een echt badhuis met een Romeinse massage of bezoek de geurige kruidentuin en geniet even bij de Romeinse Tempel. Met de Vaticaan en Rome card heeft u direct toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden en het openbaar vervoer in Rome. . En dan heeft de korting van de anwb geen nut als je apart nog zo'n pas gaat kopen. Wel vonden we het park klein (voor de prijsklasse) en als er geen evenement is ben je wellicht snel uitgekeken. Het personeel leeft zich goed in hun rol. Vaticaan Rome Dagkaart Dit is een all inclusive kaart die niet alleen toegang. Word anwb lid voor 15,50 Praktisch Suggesties Oudewater (0 beoordelingen) In Museum de Heksenwaag kunnen bezoekers op de weegschaal staan die in de 16e eeuw gebruikt werd om te beoordelen of iemand een heks was of niet. Wij kregen de activiteiten pas er zonder opmerkingen gewoon bij. Duik diep in de middeleeuwen en schiet alvast de pijl in de roos of wordt tot ridder geslagen. U kunt dan samen met anderen een jaar lang met 25 korting lunchen en dineren bij honderden restaurants in Nederland.

kortingskaarten archeon

In het middeleeuwse stadje wordt hard gewerkt bij de mandenmaker, de bakker en de ambachten van weleer. Ontvang met maximaal vier personen 25 korting op de gehele rekening. Kijk dan bij veelgestelde vragen. Maar dat niet alleen. Afwisselend park, toon beoordeling per criterium, sfeer. Hou dit goed in de gaten, want een activiteiten pas is best duur. Met deze pas kunt u gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in Rome. . 10 korting Rotterdam (0 beoordelingen) Maritiem Museum Rotterdam, een wereld die je raakt! Toon meer resultaten Prijzen en tickets leden Volwassene (vanaf 10 jaar) van 22,90 voor 18, 32 Kind (4 t/m 9 jaar) van 19,90 voor 15, 92 Senior (vanaf 65 jaar) van 21,90 voor 17, 52 Kinderen t/m 3 jaar gratis entree De korting is gebaseerd.

Dankzij de combinatie van de Vaticaan en Roma Pass. Schiedam (0 beoordelingen) Een museum met een kleurrijke collectie. Roma Pass Roma Pass 48u is een geweldige pas waarmee u naast gratis toegang tot musea en diverse kortingen gebruik kunt maken van het openbaar vervoer. .