korting hengelsportbeurs utrecht

korting keuken ikea dolle visdriedaagse worden. Hartelijk dank voor het bestellen van uw kortingsbon voor de Hengelsport- en Botenbeurs 2015. Gegevens en beantwoord de volgende vraag: Waarover gaat? Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door DRT Events, Cordes Travel visreizen en, abu Garcia. De grootste hengelsportbeurs van Europa, die dit jaar van 30 november t/m 2 december zal plaatsvinden in de Jaarbeurs, zit bomvol met maar liefst 180 standhouders! Er is geen visgids te huur, maar de eigenaar Jens helpt je op weg, geen zorgen. Heb je zelf interesse om ook te gaan, dan kunnen we jou hier korting op de entree aanbieden.

Korting hengelsportbeurs utrecht
korting hengelsportbeurs utrecht

Meer informatie hierover volgt later. Zondag 25 november: 10:00 tot 17:00 uur. Varmland is een heel mooi bosrijk gebied waar men enorm zuinig is op hun Zweedse natuur en hun.000 meren! Verder is er een supermarkt op 12km vd accommodatie. E-ticket middels de website, de visreis is exclusief vervoer. WIN vrijkaarten hengelsportbeurs Utrecht! Kinderen t/m 12 jaar gratis! Het e-ticket is geldig voor én dag naar keuze. 8,50- zonder kortingsbon (met kortingsbon: 7,00). Ook dit jaar is er weer een super gezellige informatieve waanzinnig grootte Hengelsportbeurs in Utrecht. De Visreis: Cordes Travel en Abu Garcia bieden in samenwerking met de Hengelsport- en Botenbeurs een visreis naar Noorwegen aan.w.v.

Zo neemt u geen enkel risico. Zaterdag 24 november: 10:00 tot 17:00 uur. Wij hebben vrijkaarten weten te bemachtigen voor de aankomende beurs in Utrecht van 23 t/m 25 november 2007. Bestel vr 18 november je tickets met maar liefst 4 korting en maak direct kans op een mooie visreis!