playstation 4 met korting

189 uitverkocht 198 uitverkocht. Meer informatie : PS4 Pro met PS VR-bril bestellen » PS4 Pro bundel met extra controller (5 korting ) De PS4 Pro bundel met een extra controller is op internet verschenen. De laagste prijs is gelijk aan die tijdens Black Friday: 189 euro. Naast het gamen is de PS4 ook te gebruiken voor andere soorten entertainment. Meer informatie : PS4 Pro Game naar keuze » PS4 Pro oplader bundel (7 korting ) Als je veel op je PlayStation 4 Pro speelt, is de kans groot dat je behoorlijk wat batterijen verbruikt. Bij de oude controller is dit licht alleen aan de achterzijde te zien. Aanbieding met fifa 17, update : Er is nu een PS4 aanbieding met daarbij fifa. De PS4 Pro werd op dezelfde dag aangekondigd als. PS4 Pro PlayStation VR bundel (0 korting ) De eerste PS4 Pro bundel is online verschenen.

Qua grafische prestaties is de PS4 Slim gelijk aan de oorsponkelijke PS4. Een overzicht van de beste PS4 aanbiedingen en bundels: Aanbieding, pS4 Slim (1TB) Marvels Spider-Man Extra Controller. Om dat verschil waar te nemen, heb je wel een 4K-televisie nodig. De witte uitvoering is op dit moment bij de meeste shops uitverkocht. LET OP: zorg dat je er optijd bij bent! Hieronder zie je het overzicht van de alle Sony.

playstation 4 met korting

Reserveer je de PS4 Pro op internet, dan wordt de console bij je thuisbezorgd op de dag van de release. Meer informatie : PS4 Pro Oplader » PS4 Pro 1 TB Controller Oplader Game (7 korting ) Dit is de grootste PS4 Pro bundel die er op dit moment. Let wel: als. In november 2016 komt de PlayStation 4 Pro op de markt. In september 2016 werd de standaard console opgevolgd door de PlayStation 4 Slim. Zonder zon tv zul je het verschil in resolutie niet echt merken. Zo is de Playstation 4 ook te gebruiken als Blu-ray speler, en heeft de PS4 ook ingebouwde smart functies. Het gaat om een pre-order: de bundel wordt rondom de release datum van de PS4 Pro geleverd. PS4 Pro Controller 399, bestellen, bedenk wat je zoekt: een PS4 Pro met een extra controller, de, playStation, vR, een game naar keuze, of bijvoorbeeld een controller oplaadstation. Bekende Nederlandse webwinkels zoals m, Coolblue, Mediamarkt en Wehkamp zullen hier ongetwijfeld aan meedoen. Ook kun je video vanaf je smarpthone, tablet, of PC via je PS4 afspelen op.

In de doos vind je de PS4 Slim met 500 GB opslagruimte, én Dualshock 4 controller, PS4 mono earbud, AC power adapter kabel, USB kabel, en hdmi kabel. Dit zijn pakketten waarin de PS4 samen met een game wordt verkocht. De korting ten opzichte van de losse, playStation 4 console loopt vaak op tot meer dan 50 euro. PlayStation 4 kopen bij GooPlayStation4 Lees onze blog over de verschillen tussen de PS4 Slim en PS4 Pro.