duinrell korting kruidvat

de korting alleen gebruiken mits je een combinatieticket koopt van het attractiepark inclusief onbeperkt toegang tot het Tikibad. We houden je op de hoogte! Bereikbaarheid van Duinrell met het openbaar vervoer. Adres Attractiepark Duinrell Attractiepark Duinrell Duinrell 1 2242 JP Wassenaar). Indien je van plan bent een duik te nemen, kost dit 5,- tot 7,- extra (afhankelijk van de tijd die je in het Tikibad door wil brengen). Behalve de spannende achtbanen, is er ook een leuke kikkerachtbaan voor jonge kinderen. Wil je besparen op een dagje weg? Je betaalt maar 14,95.p. Attractiepark Duinrell heeft ook een overdekt zwembad, ook wel het Tikibad genoemd.

Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig! Duinrell met korting: spetterende belevenis voor alle leeftijden. Koop dan toegangskaarten voor Duinrell met korting. De beste korting krijg je momenteel bij.

Sans online kortingscode
Kortingscode kruidvat fotoboek 2019
Paleis het loo kortingsbon
Continium kerkrade kortingsbon

Rakelings ga je over het water, dus het is spannend of je droog blijft. Vergelijkbare winkels Klik direct op én van deze shops om nog meer korting te vinden Verlopen Duinrell kortingscodes en acties Helaas. De kleinste kinderen hoeven niet zo ver te lopen, zij lopen direct tegen een waar kinderland aan. Je vliegt over de baan naar beneden en belandt in de vijver. Pak deze korting, juni 2019, neem een zomerabonnement op Duinrell voor maar 59,50. Neem plaats in het bootje, deze wordt tot de nok van de baan getrokken en vervolgens losgelaten. Ook is er sinds juli 2017 een gloednieuw overdekt waterpark Kids Playa speciaal gericht op kinderen tot en met 12 jaar. Duinrell: attracties voor alle leeftijden. Bestel nu jouw gepersonaliseerde kalender met 30 korting bij Kruidvat. Air Miles E-ticket Duinrell bestellen Kruidvat kortingskaartje Duinrell, via Kruidvat zijn met enige regelmaat leuke acties voor een dagje Duinrell met korting.