arriva trein korting abonnement

jaar extra voordelig met de trein. Minimaal 30 km, korting verschilt per regio, je reist vrijwel dagelijks. De prijs wordt berekend bij het plaatsen van je bestelling. Zo zet je Keuzedagen op je OV-chipkaart Lees meer over Keuzedagen Bestelformulier Via het bestelformulier kun je een abonnement bestellen. Zoomniveau) op in een cookie.

Dal Voordeel Limburg Trein en Bus - Arriva Webshop De abonnementen - Arriva Abonnementen Limburg - Arriva Dalvoordeel Noord-Nederland - U-Ov Arriva dal korting - OVshop

Arriva zal deze persoonsgegevens uitsluitend aanwenden voor de kortingscode big tree in deze privacyverklaring omschreven doeleinden en vindt het van essentieel belang dat Arriva zich in alle gevallen houdt aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Netabonnement, vrij reizen in heel Nederland in de spits en in de daluren voor een vast bedrag. Ga naar de content, in Friesland zijn de volgende abonnementen beschikbaar: Dalvoordeel Noord-Nederland, reizen met 40 korting in de daluren. Je reist meer dan 3 keer per week. Na.00 uur ook met de trein van Arriva van station Maastricht en naar Maastricht Noord. Product is alleen te gebruiken door scholieren (12 t/m 18 jaar). Je reist meer dan 3 keer per maand. Of je reist lange afstanden 20 korting voor volwassenen, 40 voor 12-18 jaar. Je reist regelmatig, onbeperkt op een vast treintraject met Arriva * Reis je op jouw traject ook met NS?

arriva trein korting abonnement