chinese muur den haag reserveren

voor een groepskorting? De sfeer in restaurant De Chinese Muur is onmiskenbaar Aziatisch. Really good food, parship kortingscode wide variety on the buffet, reasonable prices. Reserveren is niet verplicht. Alcohol.d.: Jongeren onder de leeftijd van 18 jaar mogen geen alcohol nuttigen. is er parkeergelegenheid bij Chinese Muur? Het is niet mogelijk om alle producten op verschillende grillen, pannen en platen of met verschillende bladen, tangen, messen en vorken te bereiden.

Wat zijn de mogelijkheden bij Chinese Muur? Door ons uitgebreide buffet kunnen we met veel allergien of diten rekening houden. Ook worden bepaalde gerechten eventueel apart voor u bereid.

Openingstijden, maandag t/m donderdag: 12:00 22:00 uur. Wat houdt het Grand Buffet in? Strak modern is op geraffineerde wijze gecombineerd met traditionele Chinees.

Sumo sushi den haag openingstijden, Kortingsbon ontdekhoek den bosch, Actie sauna den ilp,

Om de prijs-kwaliteitsverhouding vriendelijk te houden, behouden wij het recht om bij verspilling van eten extra kosten in rekening te brengen. When it gets busy, there. U zult zich meteen thuis voelen in dit restaurant met een sfeervolle ambiance, een prachtige inrichting, mooi gedekte tafels, comfortabele zitplaatsen, vriendelijke bediening en veel parkeergelegenheid op eigen terrein idyllisch gelegen aan De Vliet. Wij maken gebruik van beeldregistratie, deze beelden actiecode aldi fotoboek kunnen verstrekt worden aan politie en justitie. Voor de deur vindt u een parkeerplaats. De Oosterse keuken biedt immers een enorme verscheidenheid aan smaken en specialiteiten. Uw ervaring is zeer waardevol voor ons, zodoende kunnen wij onze formule blijven verbeteren. Vrijdag t/m zondag feestdagen: 12:00 22:30 uur. Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederlands (UVH). Alle kortingen zijn al in de prijs gecalculeerd, zo kunnen wij de prijs voor iedereen vriendelijk houden. Heeft Chinese muur ook een rokersruimte?

Het parkeerterrein is geheel gratis. Per persoon apart betalen is niet mogelijk. Manager loopt veel rond door de zaak en is echt een gastheer.