40 korting na studeren ns

de kaart want dan kun je deze pas half september gaan gebruiken. Beindig je Studentenreisproduct bij de kaartautomaat. Met 40 korting blijven reizen na je afstuderen. Ik wil mijn product graag stopzetten maar je moet ook binnen 2 dagen het abonnement hebben aangevraagd. Dan heeft NS een cadeautje voor. Ontvang een jaar lang een gratis Dal Voordeel abonnement of korting op een ander NS-jaarabonnement naar keuze (m.u.v. Hou er rekening mee dat je de korting niet direct kunt gebruiken.

Dit kan tot 3 maanden na het stopzetten van je Studentenreisproduct. Officieel studeer ik na deze exchange. Dal Voordeel abonnement (of met 52 korting een ander NS-abonnement ). Je hoeft hier niets voor te doen behalve hem snel aanvragen!

40 korting na studeren ns

Ik had gelezen dat ik een abonnement kon aanvragen voor 40 in de dal uren. Mocht je ondernemer zijn en een zakelijk abonnement willen, dan kun je ook voor de NS Business Card kiezen. . Let er wel op dat het kortingstarief alleen geldig is bij. Het kortingstarief geldt dan wel alleen in de daluren. Om gebruik te maken van het aanbod van de NS moet korting fun forest rotterdam je beschikken over een. Dan krijg je 50 korting. Je moet daarbij het nummer van je OV-studentenkaart invullen en een digitale pasfoto uploaden. Let op: Het door de aanvrager ingevoerde OV-chipkaartnummer wordt bij Regisseur Studenten Reisrecht (verantwoordelijk voor de digitale administratie van het studentenreisproduct op een persoonlijke OV chipkaart) gebruikt om te controleren of er op dat kaartnummer een studentenreisproduct heeft gestaan dat in de periode van. Aan het aanvragen van het pakket zit een beperking: je moet het binnen drie maanden na de beindiging van je reisproduct hebben aangevraagd. Als je gebruik wilt maken van dit mooie aanbod, bestel dan een abonnement met de speciale actiecode. Om 50 korting te ontvangen vul je op de pagina Overzicht van uw bestelling een actiecode. Je zet eerst je Studentenreisproduct stop, vanaf minimaal 48 uur n√° het beindigen van je studentenreisproduct kan je het afgestudeerd aanbod bestellen.40 korting na studeren ns

Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. We leggen je alle voordelen en extra. Alles voor toekomstige studenten Ga je studeren? Altijd 20 korting op je reis en 40 korting in de daluren en in het weekend (met actiecode 1e jaar 52 korting ).