meereizen met studenten ov bus

vergeet niet uit te checken! Neem ze dan eens een dagje voordelig mee: met je studentenreisproduct kun je drie vrienden het hele weekend én doordeweeks.00 uur met 40 korting mee laten reizen in de trein. Dit geldt ook voor overstappen van de ene naar de andere vervoerder. OV -buitenland ontvangt, vanaf is het studentenreisproduct er ook voor minderjarige mboers. Als je binnen Nederland een (deel van je) traject reist met, intercity direct of ICE, dan geldt een toeslag. Dan reis je gratis. Als je instapt, check. Geplaatst op: 25 augustus 2015, met het studentenreisproduct op je, oV -chipkaart reis je binnen Nederland gratis of met korting in bus, tram, metro en trein.

Op het beeldscherm zie je een incheckboodschap. Let op: vanaf 10 december 2017 15 korting.

Trein tram/ bus ; Reizen met een, oV -chipkaart. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. U moet hiervoor Samenreiskorting. OV -chipkaart zetten,.

Hoe werkt kortingsbon bloemen bezorgen in en uitchecken? Feestdagen Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag en Eerste en Tweede Kerstdag. Dat betekent dat je bijna alle vormen van. Meereizen met korting In de trein mogen 3 personen met je meereizen met korting. Je moet dan eerst saldo op de kaart zetten. Waar is het studentenreisproduct geldig (en waar niet Met je studentenreisproduct kun je gratis of met korting gebruikmaken van: alle treinen, zowel van NS als van de regionale spoorvervoerders; alle reguliere bussen, trams, metros en waterbussen; de meeste buurtbussen. Checkt hij/zij tussen.00.00 uur en tussen.30 uur.30 uur, in de weekenden en op feestdagen, dan wordt de korting op de treinrit automatisch gegeven.