kortingskaartjes hotel

opstapplaats wordt teruggebracht. De stadsrondrit Trier dient bij boeking te worden doorgegeven. Dag 5 Terugreis, via een prachtige route door de Eifel beginnen we aan onze terugreis. Op, goedkoop treinkaartje kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van de laatst lopende trein acties! Dit zal in de toekomst natuurlijk niet anders zijn en daarom kunnen we eenvoudig concluderen dat de kortingsacties voorlopig zullen blijven. U kunt deelnemen aan een rondleiding met gids of de stad op eigen gelegenheid bekijken. Na de lunch kunt u een bezoek brengen aan Burg Eltz. Het marktplein, met de 17e-eeuwse Michaelsbrunnen en het prachtige stadhuis, wordt omzoomd door vakwerkhuizen en nodigt uit voor een wandeling of een terrasje. Vanaf hier heeft u een magnifiek uitzicht! Her en der ziet u in het landschap nog de vulkanische oorsprong van dit gebied, in de vorm van lavaformaties en kratermeren. Dag 1 Heenreis en Vulkaneifel, vanaf ons verzamelpunt rijden we naar ons hotel in Bremm, aan de oevers van de Moezel.

Goed voor een goedkoop weekendje weg, arrangementen en last minutes in Limburg. Zullen de trein kortingskaartjes in de toekomst komen te vervallen of juist niet? Dit is een vraag die regelmatig wordt gesteld, maar daarvoor moeten we natuurlijk kijken naar het doel van de trein kortingskaartjes.

Bezoekt u in Kues vooral de Michaelskirche, met haar prachtige interieur. Dag 2 Bernkastel met korting naar landgoed hoenderdaell en boottocht, eén van de mooiste stadjes aan de Moezel is Bernkastel, dat met het tegenover gelegen Kues én stad vormt. Deze stad staat vooral bekend om het Deutsches Eck; waar de Moezel uitmondt in de Rijn. Op het Deutsches Eck staat een monument ter ere van keizer Wilhelm. Dag 2 Cochem en sluizentocht, het meest bekende wijnstadje aan de Moezel is Cochem. Vandaag bezoeken we de Romeinse stad Trier. Na de lunch rijden we naar Cochem, samen met Bernkastel én van de bekendste en mooiste wijnstadjes aan de Moezel. Even buiten het centrum ligt de kasteelrune Landshut, van waar u een schitterend uitzicht heeft. 7 meter wordt overbrugd. Dag 1 Heenreis en Burg Eltz. Even later leggen we aan in het piepkleine stadje Beilstein, dat door haar vakwerkhuizen, steegjes en steile ligging, ook wel het Doornroosje van de Moezel genoemd.kortingskaartjes hotel

Geweldige reis met een fantastisch hotel, goede bediening, heerlijk eten en een geweldige chauffeur die heerlijk rustig reed en een goede reisleider. Tussen de bekendste wijndorpen aan de Moezel, Bernkastel en Cochem ligt hotel Hutter. De Moezel is nooit ver weg en wijst ons, al slingerend door de met wijnranken begroeide hellingen, een weg naar de beide wijndorpen. We bezoeken daarnaast het prachtige Beilstein en de Vulkaneifel en we gaan naar de oudste stad van Duitsland, Trier.