brabantia strijkplank korting

strijkmomenten. Zelfs de meest hardnekkige kreuken verdwijnen snel. De Pro Express maakt ze weer glad in een oogwenk dankzij de stoomshot van 430 g/min. En de hardnekkige kreuken? Bovendien is de strijkzool van de Calor SV8053C0 voorzien van een zelfreinigende coating. Dubbel beschermingssysteem, met zijn dubbel beschermingssysteem houdt deze Calor-stoomgenerator je kleding langer mooi.

Uitneembare waterreservoir, vul de 1,9 L-waterreservoir bij op elk moment tijdens het strijken. De Durilium AirGlide Autoclean strijkzool van deze stoomgenerator biedt het beste glijvermogen van Calor.

Korting bobbejaanland halloween
Korting kinderparadijs malkenschoten

Ze zorgt voor de ideale combinatie van stoom en temperatuur. En met haar Autoclean-coating blijft zij in perfecte conditie. Zijn berschermingssysteem voorkomt vlekken door druppels in stoom te veranderen. Het reservoir van deze Calor-stoomgenerator is makkelijk te verwijderen. En je krijgt een handig accessoire bijgeleverd voor een eenvoudig onderhoud. De Calor Pro Express hotel kortingscode GV9563C0-stoomgenerator is wat je nodig hebt. Je strijkt snel en moeiteloos.

Naaien en strijken: Stoomgeneratoren en strijkplanken bij Calor SV8053C0 bij Vanden Borre: gemakkelijk vergelijken Calor GV9563C0 PRO express ultimate bij Vanden Borre Albert Heijn kortingscode voor gratis verzending in februari 2019