korting bij booking com

die in de kamer geweest zijn ervan vonden. Ook krijg je als Genius lid soms mooie extras die helemaal gratis zijn, zoals luchthavenshuttles, welkomstdrankjes en de mogelijkheid om laat uit te checken. Als je regelmatig (5 keer per jaar of meer) een boeking doet via m, behoor je tot het Genius programma. Inschrijven bij m, als je een account aanmaakt bij m, ontvang je meteen een kortingscode waarmee je 10 korting krijgt op je eerstvolgende boeking. Reisgidsen van m, als je eenmaal je reis hebt geboekt, wil je vaak graag inspiratie opdoen over wat je allemaal kunt gaan doen tijdens je trip. Er zijn nog geen verlopen kortingscodes.

In het laatste geval wordt er dan ook geen geldbedrag van je creditcard afgeschreven tot op het ogenblik dat je bij het hotel in kwestie aankomt. Zo kun je bij m ook genieten van seizoensgebonden voordeel.

Korting bij booking com
korting bij booking com

Deze mobiele applicatie biedt je in principe alles waar je ook maar nood aan hebt wanneer je graag gebruik wil maken van de diensten die m te bieden heeft. Via de Destination Finder kun je aangeven wat je wensen zijn op vakantie, waarna de beste locaties voor jouw wensen worden getoond. Het zou zonde zijn om hier geen gebruik van te maken. Alle Genius leden hebben samen ook een eigen klantenservice-lijn, zodat zij nooit lang hoeven te wachten om geholpen te worden met hun vragen. Boek dan altijd via m en profiteer van extra service en extra korting op je accommodaties. M beschikt over een werkelijk fantastische mobiele applicatie die zowel beschikbaar is voor iOS als voor Android toestellen.

Korting bij booking com
korting bij booking com